Evenimentul zilei

Vi01242020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Panorama Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 23 octombrie 2017

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 23 octombrie 2017

23 Octombrie 2017 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. 

Distanți și lipsiți de scrupule vom zădărnici fără vreo remușcare orice încercare a celorlalți de a  ne include într-un program comun. Azi ne vom izola. 

Vibrația zilei de 23 octombrie 2017 este 7. Vom căuta compania propriilor persoane și ne vom simți excelent. Vom dori doar să fim lăsați în pace. Să fim uitați preț de câteva ore. Să fim ignorați pentru a ne putea pune ordine în gânduri. Vom deveni răutăcioși când ne va fi invadat spațiul. Vom prefera parfumul amintirilor, vom fi melancolici și dificili. Orice încercare a celorlalți de a ne sustrage de la contemplarea trecutului propriei vieți va fi sortită eșecului. Vom fi mai intuitivi și mai analitici, mai misterioși, mai secretoși, mai mistici. Nu vom lucra în echipă și vom refuza cu încăpățânare a respecta ritmul pe care alții îl doresc. Vom ignora cu desăvârșire sfaturile celorlalți. Ne vom încăpățâna și vom merge doar pe cărarea aleasă de noi. Surprizele nu vor întârzia să apară. Tot felul de surprize. Evenimentele se vor desfășura după un program ce nu are nici cea mai mică legătură cu planificările noastre. Totul pare să scape de sub control. Azi vom fi mai lenți, vom pregăti orice acțiune în mare taină și vom avea suficientă răbdare pentru a aștepta momentul potrivit pentru acțiune. Vom fi mai reci și mai aroganți, mai sceptici și mai sarcastici. Nu ne vom exterioriza. Manifestarea sentimentelor încercate ne va deveni imposibilă. Nu vom găsi cuvintele necesare transmiterii stărilor sufletești. Azi vor avea parte de realizări îndeosebi cercetătorii, scriitorii, folosofii, pshihologii, psihiatrii. Vom fi mai independenți dar tot mai îndepărtați de realitatea imediată, înconjurătoare. În ceea ce privește dragostea, vom uita cu desăvârșire de existența ei. Azi vom avea premoniții, presentimente, vom intui, vom simți tot ceea ce este nevăzut, necunoscut, altcumva decât obișnuit. Chiar și banii vor urma un alt traseu. Vor ajunge la noi mai greu, mai pe ocolite. O zi în care fiecare se va retrage în colțul său de casă pentru a se regăsi, pentru a se întregi, pentru a se curăța de prezența și influența celorlalți. Azi vom prefera să facem propriile greșeli. Vom fi atrași de misticism, de științe oculte. Nu vom fi dispuși să facem conversații de salon.  

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu o pecete 7. A singurătății, a individualismului și a încăpățânarii. Cei doi vor comunica puțin și doar strictul necesar. Deși se vor simți, își vor intui dorințele, își vor ghici micile plăceri le va fi dificil să își exprime trăirile.  

 

Lasă un comentariu