Evenimentul zilei

Joi04182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Panorama Rapperi laudă ultimul album al "reginei" Nicki Minaj, "Queen"

Rapperi laudă ultimul album al "reginei" Nicki Minaj, "Queen"

12 August 2018 - 

 Artiştii britanici Wiley şi Lady Leshurr se numără printre soliştii influenţi din lumea muzicii rap care au salutat mult aşteptata lansare a ultimului album semnat de "regina" americană a rap-ului, Nicki Minaj - "Queen", transmite sâmbătă Press Association.

Minaj, 35 de ani, a lansat în sfârşit cel de-al patrulea LP al său, primul după albumul său din 2014, "The Pinkprint". Albumul "Queen" a fost lansat cu întârziere după ce, iniţial, urma să apară pe piaţă din 15 iunie.
Albumul numără 19 melodii, iar printre ele se găsesc şi colaborări cu alte nume mari din lumea hip-hop, precum Eminem, Lil Wayne sau Foxy Brown, dar şi cu vedeta pop Ariana Grande.
Printre artiştii care s-au declarat impresionaţi de noul album al lui Nicki Minaj se numără Lady Leshurr, care a remarcat "ritmul, melodiile, rimele şi carisma" acestui produs discografic.
Un alt rapper britanic, Wiley, pe numele său real Richard Cowie, a postat pe Instagram o fotografie cu lista melodiilor incluse pe noul album, iar americanul Ze Taylor este de părere că prin acest album Nicki Minaj şi-a consolidat poziţia de "cea mai bună femeie rapper din istorie".
Piesa "Barbie Dreams" conţine şi referinţe nu prea măgulitoare cu privire la alţi artişti rap americani - Drake şi producătorul muzical DJ Khaled - însă Minaj a explicat că nu mai are ceva personal cu cei doi şi că aceştia ştiu cum să accepte o glumă fără să se supere.

Lasă un comentariu