Evenimentul zilei

Lun03252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Panorama VIDEO// Un pensionar de 69 de ani vrea să îşi schimbe legal vârsta pentru a avea succes pe Tinder

VIDEO// Un pensionar de 69 de ani vrea să îşi schimbe legal vârsta pentru a avea succes pe Tinder

10 Noiembrie 2018 - 

Emile Ratelband este cunoscut în Olanda, ţara sa natală, pentru discursuri motivaţionale, cariera politică şi emisiunile sale de televiziune, însă a devenit o adevărat vedetă internaţională peste noapte când a declarat că doreşte să îşi schimbe data naşterii pentru a avea mai mult succes pe Tinder, celebra aplicaţie de anunţuri matrimoniale.

Media

Ratelband justifică această dorinţă oferind ca exemple alte lucruri pe care oamenii le pot schimba despre identitatea lor în ultimii câţiva ani, relatează Go4it. Cei care se nasc bărbaţi pot deveni femei, şi invers, în timp ce numele pe care îl primeşti la naştere poate fi oricând schimbat legal. De ce ar fi data naşterii o problemă în aceste condiţii? Mai ales când iei în calcul faptul că cei mai tineri au mai multe oportunităţi decât cei bătrâni.

Exemplul dat de Emile Ratelband în cadrul unui interviu pentru The Guardian a fost că vârsta lui biologică de 69 de ani îl împiedică de la a avea succes pe Tinder, întrucât utilizatorii nu caută pe această aplicaţie bărbaţi de această vârstă. Dacă şi-ar putea schimba vârsta de la 69 la 49 de ani, ar avea mult mai mult succes, fără să îşi schimbe deloc înfăţişarea.

De asemenea, acesta vorbeşte despre faptul că vârsta pe care o are nu îl caracterizează în viaţa de zi cu zi, el simţindu-se mult mai tânăr şi se simte discriminat atunci când doreşte să cunoască persoane noiu, sau chiar să încerce să îşi cumpere o maşină sau o casă.

Ratelband încearcă pe căi legale să „întinerească” cu 20 de ani şi a propus judecătorului care se ocupă de cazul lui chiar şi renunţarea la pensie pentru a duce la capăt acest proces. O hotărâre în acest caz va fi luată peste patru săptămâni.

Lasă un comentariu