Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 17 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 17 august 2016

17 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. Vibrația universală a zilei de 17 august 2016 este 7.

Analitici și perfecționiști, azi vom fi mai intuitivi, mai misterioși, mai singuri. Azi vom privi cu ochii reci în zare căutând în zadar farmecul zăpezilor de altădată. Vom regreta greșelile trecutului, vom suporta consecințele prezentului și vom refuza a da șanse prea mari viitorului. Vom fi mai sarcastici, mai sceptici și mai răutăcioși. Ne vom izola așteptând ca lururile să se rezolve cumva, de la sine. Vom fi încăpățânați, vom refuza sfaturile binevoitoare ale prietenilor ori ale șefilor. Azi nu vom dori să lucrăm în echipă. Azi nu vom dori mai nimic înafara singurătății. Sentimentul inutilității gesturilor este atât de predominant încât vom risca stări depresive. În această zi vom înțelege mai bine motivațiile celorlalți, le vom putea citi cu ușurință gândurile, vom putea intui următoarea mișcare. Vom ridica mai des ochii către cer implorând îndurare. Celorlalți le va fi dificil să ne înțeleagă pornirile. Noi nu vom reuși a înțelege sensul demersurilor din această zi. Nu va conta nimic. Doar golul din suflet pe care vom încerca să-l anulăm, să-l analizăm, să-l înțelegem. Realizările de azi vor fi neașteptate. Evenimentele se vor precipita. Ne va fi tot mai dificil să păstrăm controlul asupra noastră și să ne canalizăm energiiile. Azi vom filozofa mai mult. Vom fi mai independenți decât ne-am fi dorit. Ne vom înţelege mai bine propriile motivaţii. Vom avea sentimentul că viaţa ni se întoarce pe dos, vom avea nevoie de singurătate pentru a ne verifica şi restabili grila de valori. 


Vom prefera să lucrăm singuri. Vom fi tot mai necomunicativi, tot mai ascunși. Ne vor enerva zgomotele puternice, forfota din jur. Emoțiile pe care le vom încerca în acestă zi vor fi profunde. În afaceri nimic ne se va desfășura conform planificărilor. Banii vor veni mai greu sau deloc. Vor fi favorizate meseriile care țin de analiză, imaginar, invenții sau experimente. Ar fi mai bine să evităm a ne asocia. Este o zi perfectă pentru a ne analiza planurile, dorințele, acțiunile viitoare.

Ne vom exprima sentimentele tot mai greu. Ne vom baricada, ne vom adânci în propriile gânduri, vom răscoli și răsfoi pagini de viață pe care le-am considerat uitate, închise, îngropate. Nu vom fi nici duioși, nici măcar pașnici. Vom fi absenți.

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 7. Căsnicia va fi un fel de singurătate în doi. În cuplu va exista o răceală care va fi depășită cu greu și doar arareori. Despre latura sentimentală putem aminti, în treacăt, că este trecută la afaceri secrete. Ceea ce simte fiecare, ţine pentru el. Paturile ori dormitoarele separate pot fi luate în discuţie de timpuriu iar celor doi li se va părea normal să împartă patul doar în momentele de maximă intimitate. Iubirea nu este percepută ca fiind şi carnală, cea spirituală având întâietate. Cuplul poate deveni genul pios, frecventând biserica sau genul cercetător, intelectual, manifestând atracţie către tot ceea ce înseamnă întâlniri cu erudiţi, mişcări ciudate, preocupări oculte. Domeniul material şi realizările materiale nu vor deveni scopul vieţii lor în doi, dar va exista o gestiune eficientă, modestă a valorilor materiale.

Lasă un comentariu