Evenimentul zilei

Mie05222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 18 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 18 august 2016

18 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația zilei de 18 august 2016 este 8.  Vrem să facem totul perfect. Mai hotărâți, mai ambiţioși, mai duri, mai organizați, vom fi mai nerăbdători decât suntem în mod obișnuit. Este şi o zi în care ne certăm cu toţi, o zi cu lupte şi orgolii exagerate. Azi nu vom tolera nici un afront. Vom fi energici, insistenți, nemiloși.
Tot mai nemulțumiți. Ni se va părea că banii sunt mult mai puțini, că nu mai suntem chiar frumoși, că evenimentele nu se desfășoară cum am fi dorit. Vom simți nevoia să acționăm, să ridicăm săbiile, să lovim. Trebuie să dovedim neapărat ceva. Cui? Tuturor și nouă mai ales. Provocăm, atacăm, alegem lupta. Ne luptăm cu noi, ne luptăm cu toți. Azi pedepsim. Pentru ce? Pentru tot ce-am suferit, pentru tot ce n-am realizat, pentru că mereu alții vor fi vinovați de eșecurile noastre. Vom fi tot mai zgârciți și mai puțin amabili. Intoleranți și violenți vom răspunde războiului cu război. Irascibili și cruzi azi ne vom răzbuna. Mâine vom regreta. Azi vom răni în mod intenționat și cu plăcere. Vom folosi detaliile, vom fi atenți la orice mișcare, vom fi nemulțumiți și exagerat de ordonați. Vom face paradă, vom ridica tonul, vom arăta cu degetul spre vinovați, vom simți nevoia să facem scandal. Din orice. Din nimic. Azi vom face dreptate. A cui? A fiecăruia în parte și după cum i se va părea fiecăruia drept. Dreptatea mea nu seamănă cu a ta și de aici se pot porni sângeroase războaie. Ambiția și lăcomia exagerate pot atrage ghinionul.
Dacă azi vom înțelege că atenția la detalii poate deveni un avantaj vom avea șansa de a câștiga procese, de afaceri extraordinare.
La serviciu șanse sporite de câştig. Urmează o zi foarte bună pentru afaceri. Vom simţi nevoia să muncim și mai mult, să cicălim, să fim atenți. Succes, realizări de ordin material, doar dacă am trudit. Azi nu pică nimic din cer. Este ziua dreptății divine. Proiectele ambițioase sunt favorizate iar curajul și munca permit atingerea scopului propus. Vom fi mai arțăgoși cu colegii, ne vom apostrofa șefii, ne vom striga drepturile, vom fi mai vocali. Dacă vom înțelege că în această zi ar fi bine să muncim, am putea avea parte de câștiguri financiare substanțiale.
În dragoste ambiția câștigă. Nu vom avea nici timp și nici chef pentru gesturi frumoase. Azi partenerii își vor reproșa tot ce-au acumulat într-o viață trăită împreună. Ne vom face viața tot mai grea. Vom uita să ne manifestăm afecțiunea față de cei dragi. Vom reproșa viața deloc plăcută, lipsa siguranței financiare. Nu va conta că este sau nu adevărat ceva din cea ce vom imputa celuilalt.
Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 8. Cuplul va fi perceput ca unul foarte realizat. Efortul, pasiunea în muncă, nerăbdarea şi ambiţia vor caracteriza această căsnicie. Cei doi parteneri de cuplu vor dori să acceadă, să câştige, să posede, cât mai mult. Vor deveni din ce în ce mai nemulţumiţi şi nefericiţi pentru că îşi vor dori mereu mai mult şi mai bine. Vor trece peste obstacole, vor fi curajoşi împreună. Sunt adepţii loialităţii, ai fidelităţii, ai exactităţii. În căsnicie, vor tinde să se certe adesea pentru chestiuni legate de orgolii exagerate. Se vor contrazice şi de dragul de a spune nu celuilalt şi pentru exerciţiu, pentru antrenament. Relaţiile sunt furtunoase. Domeniul material îi favorizează doar pe cei cu adevărat curajoşi.

Lasă un comentariu