Evenimentul zilei

Vi02222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 19 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 19 august 2016

19 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația zilei de 19 august 2016 este 9. Azi ne vom permite să plângem. De nervi, ne tristețe, de dorul cuiva, de ciudă. Excesiv de emotivi, ne vom aminti de toate neîmplinirile acestei vieți. Vom fi apăsați de griji reale dar mai ales imaginare.
Azi vom risipi, vom fi tentați să rostim neadevăruri, vom deveni tot mai sarcastici și morocănoși. Ne vom simți mai apropiați de cei aflați în suferință, vom simți nevoia să ajutăm, să fim generoși. 
În această zi ar trebui să fim deosebit de atenți. Ideal ar fi să nu plecăm nicăieri fără măsuri suplimentare de precauție (risc mare de accidente de tot felul) să nu nu semnăm contracte, de nici un fel, să nu batem palma pentru nici o afacere.
Dacă am putea evita întâlnirile cu risc (la tribunal, cu necunoscuți) sau dacă am refuza ajutorul unei persoane prea puțin apropiate ar fi perfect. Dacă am putea amâna hotărâri importante am fi feriți ulterior de mustrări de conștiință. Ideal ar fi să mai stăm puțin înainte de a rupe relații cu persoane la care ținem, să mai cugetăm, să mai așteaptăm o zi. Viteza în trafic nu este cea mai inspirată alegere în această zi, riscul accidentărilor este mare. Noile proiecte ar mai putea aștepta, dacă le-am porni mâine ar fi o alegere înțeleaptă. În această zi cel mai bine ar fi: să ne relaxăm, să facem un control medical suplimentar, să repetăm niște analize chiar dacă ni s-a spus că totul este ok, să terminăm proiecte începute demult, să ne plimbăm de plăcere nu cu treburi, să ne deconectăm de la griji, să iubim fără  efort fizic exagerat, să stăm alături de cei dragi sufletelor noastre sau pur și simplu să lenevim citind o carte bună, ascultând muzică în surdină. Organismul, psihicul au nevoie de odihnă, mai ales în această zi. Ar trebui să evităm tot ceea ce presupune stres.
Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o Pecete a căsătoriei cu vibrație 9. Nu este cea mai potrivită. Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri. Vor face multe acte de caritate, vor fi lesne păcăliţi cu zâmbete sau cu lacrimi false. Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu. O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.

Lasă un comentariu