Evenimentul zilei

Dum06162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 24 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 24 august 2016 Recomandat

24 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Vibrația zilei de 24 august 2016 este 5. Ne vom adapta cu ușurință oricăror situații. Ne vom schimba opiniile rapid, în câteva minute. Vom manipula din plăcere. Ne vom simți atrași de situațiile competitive. Vom lucra excelent în condiții de stres și vom fi deosebit de convingători. Azi nu ne va mai mulțumi nimic. Punem poșetele pe umeri (femeile), cardurile în portofele (bărbații) și pornim la drum lung. Nu râdeți. Rochițele, pantofiorii și mobilierul se găsesc în locuri diferite. Dacă avem noroc ne plictisim repede, ne pierdem răbdarea și o parte din bănuți scapă nevătămați. Dacă nu, fericire mare, azi. Ne-am înnoit! Peste vreo trei zile vom privi disperați către toate cumpărăturile făcute azi și ne vom întreba, pe bună dreptate, cui folosesc. Tot ce vom cumpăra azi se va dovedi inutil mâine. Neliniștiți, ne vom plictisi repede. Superficiali riscăm să trecem cu vederea amănunte care ne pot provoca necazuri ulterior. Ușor iresponsabili vom deveni prea indulgenți cu propriiile persoane. Azi cumpărăm din plăcere nicidecum dintr-o necesitate imediată. Ne vom adapta cu ușurință oricăror situații. Ne vom schimba opiniile rapid, în câteva minute. Vom manipula din plăcere. Ne vom simți atrași de situațiile competitive. Vom lucra excelent în condiții de stres și vom fi deosebit de convingători. Vom fi supuși tentațiilor, de orice fel. Și vom ceda tentațiilor indiferent de natura lor. Vom dori să ne plimbăm, să hoinărim, să lenevim, să iubim, să ne facem de cap. În această zi va fi inutil să muncim în speranța obținerii unui randament maxim. Cei care lucrează în presă, relații cu publicul, în vânzări, turism sau publicitate vor avea parte de realizări importante. Principalii noștri inamici vor fi azi: lipsa de consecvență, infidelitatea și împrăștierea. În plan sentimental se vor întâmpla schimbări rapide, aventuri. Nimic serios, nimic legat de sentimente ci doar de impulsuri. La serviciu există varianta promovării, a schimbării locului de muncă. În ceea ce privește latura financiară există varinta unor încasări neașteptate. Sunt favorizate tranzacțiile rapide.

Cei care azi se vor căsători vor avea o căsnicie cu pecete 5. Cei doi vor funcționa independent unul de celălalt. Libertatea va domni în această căsnicie. Fiecare va înțelege și tolera micile plăceri ale celuilalt. Vor avea mulți prieteni, vor petrece, vor duce o viață plină de provocări și nu se vor feri de la a gusta din fructul oprit. Una-i una, căsătoria este cu treaba ei. Vor cheltui mult, vor fi imprevizibili. Monotonia este exclusă în acest cuplu. 


Lasă un comentariu