Evenimentul zilei

Joi05232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 26 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 26 august 2016

26 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Mai sensibili vom reacționa ciudat. Vom avea tendința de a supradimensiona și de a nega orice încercare a celorlalți de a ne sfătui cumva. Ne vom dori singurătatea. Toți, chiar și cei care în mod obișnuit se tem de ea. vibrația zilei de 26 august 2016 este 7. Vom fi alături de ceilalți dar închiși în propriile suflete. Vom comunica mai degrabă cu ceea ce este dincolo, nevăzut și doar bănuit decât cu cei de aici. Nici măcar nu vom face efortul de a le răspunde atât de prinși vom fi în gândurile noastre. În schimb vom înțelege mișcări, gesturi, priviri, vom primi răspunsuri unor vechi întrebări. Azi vom fi pregătiți pentru a discuta deschis doar cu noi. Vom lumina încăperi vechi sigilate demult, vom regăsi amintiri dragi, ne vom înfrunta demonii. Melancolia se va înstăpâni peste tot ceea ce ne înconjoară. Vom fi de neatins, de nepătruns, de neînțeles. Vom simți nevoia să vizităm lăcașuri sfinte, să ne rugăm. Vom ridica altare în templele sufletelor, ne vom închina amintirilor, vom plânge greșelile trecutului, vom zâmbi nălucilor. Astăzi totul este mister. Vom prefera a face planuri petru ca ulterior să acționăm neașteptat. Ne va fi imposibil să controlăm cursul evenimentelor acestei zile. Vom prefera să ne complicăm viața decât să luăm aminte la vorbele celor apropiați. Azi vom refuza să lucrăm în echipă. Vom fi mai intuitivi, mai profunzi, mai perfecționiști, vom tinde să tergiversăm. Îi vom vedea pe ceilalți așa cum sunt ei, fără farduri, dincolo de zâmbetele false, în pofida măștilor așezate atent. Azi este ziua timpurilor care au fost. Vom avea parte de premoniții. Această zi o putem dedica în întregime studiului, analizei, scrisului. Oamenii de știință, ocultiștii, cercetătorii, filosofii vor folosi această zi din plin, vor avea parte de revelații. Cei care vor alege a se exprima în scris vor așterne incredibile rânduri. Spitalele vor fi mai pline, cimiterele la fel. Preoții se vor simți mai dăruiți cu har, ocultiștii vor avea parte de sclipiri de geniu. Banii vor fi ultima grijă. Vor apărea mai greu.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsătoriei cu vibrație 7. Este pecetea analizei, a misterului, a introspecţiei. Cuplul va fi unul misterios, ciudat, ciufut, altfel, altcumva, privit cu o oarecare teamă şi curiozitate. Cei doi vor comunica puțin și doar strictul necesar. Deși se vor simți, își vor intui dorințele, își vor ghici micile plăceri le va fi dificil să își exprime trăirile. 


Lasă un comentariu