Evenimentul zilei

Ma05212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 31 august 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 31 august 2016

31 August 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Azi simțim nevoia să fim admirați, să fim în centrul atenției. Și noi. Adică de ce doar ceilalți? Vibrația zilei de 31 august 2016 este 3. Activi și temperamentali azi vom ieși în evidență. Ne vom sătura de anonimat. Vom spune stop timidității, vom aprinde reflectoarele, vom ieși curajoși din spatele cortinei și vom presta memorabil orice rol ne vom alege a interpreta. Indiferent de situație ne vom exprima. Plictisul ne va încerca îndemnându-ne să trecem voioși de la o activitate la alta fără șanse prea mari de a termina vreuna dintre ele. Vom fi în vervă. Vom dori să ieșim, să călătorim, să evadăm, să ne mișcăm, să învingem orice obstacol. Vom avea toane și reacții tumultoase. Vom da în clocot, vom fi neastâmpărați. Vom ceda mai ușor avansurilor celorlalți, vom cădea în păcat măguliți că am fost remarcați. De vom scăpa prin târg ne vom pomeni risipind rezerva de bani fără nici un regret. Mâine vom suspina îndelung. Vom fi dispuși a face concesii dacă orgoliul ne va fi satisfăcut. Impulsivitatea va fi mai mare, gradul de toleranță la reproșuri îngrozitor de scăzut. Ne vom privi stupefiați superiorii care vor încerca a ne pune la punct și parcă se fac a nu realiza ce norocoși sunt că am acceptat a le fi angajați. Ne vom zburli și rățoi la colegii care nu vor înțelege cât suntem de prețioși. Vom fi mai zgomotoși, mai vocali dacă nu vom fi luați în serios pentru evidentele noastre calități. Azi vom dori să petrecem.
În dragoste vom aștepta mângîieri, declarații siropoase pe care nu ne vom deranja a le întoarce pertenerului. Vom fi tentați nu doar a face crize nervoase ci și circ, reproșuri. Vom fi încercați de pârdalnica gelozie. Aproape că ne vom ridica poalele în cap să audă toți nemulțumirile noastre, întemeiate evident. Azi năsucurile vor fi situate cu un centimetru mai sus și-i vom privi pe ceilalți de la înălțimea incontestabilei noastre valori. Este o zi favorabilă transferurilor și lichidităților. Avem nevoie de o minte deschisă, comunicare și discernământ.

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o PECETE a căsătoriei cu o vibrație 3. 
În plan sentimental cuplul este dominat de dorinţa satisfacerii plăcerilor. Vor fi tentaţi să ia hotărâri riscante împreună. Cei doi vor comunica foarte bine între ei şi foarte ingenios cu ceilalţi. Atât de mult şi atât de expansiv încât pot sări adesea scântei. Este un cuplu deosebit de norocos. Cei doi vor avea parte de călătorii frumoase împreună, de petreceri reuşite, vor deveni amfitrioni fermecători. Vor avea discuţii dese legate mai ales de exprimarea iubirii sau a unei prea mari libertăţi, ori a unei nevoie exagerate de a trăi periculos.
 

Lasă un comentariu