Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 5 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 5 septembrie 2016

05 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Luna septembrie este cea mai dificilă dintre lunile acestui an. vibrația lunii septembrie este 9, vibrația universală a acestui an, 2016, este 9. vom asista la evenimente tragice. Vom avea parte de mai mult dramatism. Se vor încheia relații, vom pierde prieteni, oameni dragi. vor fi feriți de efectele nefaste ale acestei vibrații cei care sunt născuți în zile de 9, 18, 27 și cei care au cifra destinului 9. Cele mai grele zile din luna septembrie  2016 sunt: 5, 7, 9, 18, 14, 16,23, 25. Azi vom fi imprevizibili. Ușor superficiali am putea pierde esența multor lucruri. Vibrația zilei de azi, 5 septembrie 2016, este 5. Neliniștiți și inconsecvenți ne va fi dificil să ne concentrăm, să urmărim șirul evenimentelor. Dar ne vom adapta cu ușurință, vom dori să ne relaxăm, vom căuta motive pentru a nu ne îndeplini planurile. Și poate că așa ar fi mai bine, să lăsăm pe mâine, pentru că azi am putea trece cu vederea, vom fi tentați să spunem că se poate și fără a verifica. Azi ne vom dori să evadăm, să experimentăm și, în loc să muncim fără spor și eficiență mai bine am alege relaxarea. Azi e o zi perfectă pentru întâlniri pasagere, pentru scurte momente de dragoste trupească, pentru flirt. Dar tot azi, cei ce lucrează în domeniul vânzărilor vor fi deosebit de convingători. Este bine. Ar putea vinde azi și să încheie contractele mâine. Azi vom fi neliniștiți și necugetați dar actorilor le va ieși jocul excelent. Interpretările vor fi impecabile. Nu este o zi propice muncii. Dar orice provoacă o stare de stres ne va ajuta să găsim soluții rapide problemelor ce par imposibil de rezolvat. Azi ne vom dori să reușim cu orice preț indiferent de arma pe care o vom alege. Vom fi mai indulgenți cu propriile persoane și da, vom tinde să șoptim neadevăruri cu plăcere și candoare.  Azi ne vom dori să hoinărim, să cumpărăm, să împrăștiem banii după care mâine vom plânge. Azi este o zi perfectă pentru a începe noi activități. este o zi propice schimbărilor: de imagine, de loc de muncă, de reședință, de stil. Fidelitatea nu se va afla pe lista priorităților noastre. .

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o pecete a căsătoriei cu vibrație 5. Multă libertate în această căsnicie și multe secrete, multe relații ascunse, viață dublă, jumătăți de adevăruri. O căsnicie potrivită celor care-și doresc prieteni și călătorii, petreceri dese și mereu aglomerație în jur. Nu vor fi singuri niciodată ci mereu încă cineva li se va alătura. Altcumva plictisul se va înstăpâni în căsnicia lor.

Lasă un comentariu