Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 9 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 9 septembrie 2016

09 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm. 

O zi în care ar trebui să alegem prudența. Dramatică, în general, această zi, va avea ca efect eliberarea, înlăturarea necazurilor și purificarea propriilor suflete. Vibrația zilei de 9 septembrie 2016 este 9. Azi nu vom mai avea puterea să luptăm. Azi de vom îndepărta doar de cei care ne-au făcut rău repetat, sfidător. Ne vom purifica. Nu va fi ușor. Vom suferi pentru fiecare amintire dureroasă pe care vom alege a o alunga, pentru fiecare prieten care ne-a dezamăgit și care de azi va deveni un necunoscut. Alegem să ne împăcăm cu noi, să facem pace cu trecutul, să ne debarasăm de tot ceea ce a fost dureros de-a lungul timpului. Ne luăm adio de la suferință, azi ne vom îngropa durerile, vom plânge cu putere pentru tot ce a fost rău, vom zâmbi cu speranță zilelor senine care urmează a veni.Vom înțelege năzuințele celorlalți, vom descoperi motivele care-i îndeamnă pe alții să ne invidieze, vom cuprinde gestul trădării celorlalți și vom alege să le refuzăm plăcerea înfruntării. Vom fi tentați să facem acte filantropice și vom trăi din plin emoțiile celor pe care vom reuși să-i ajutăm. Azi vom împrăștia lumină, vom risipi bani adunați cu grijă, vom risca oferind înțelegere celor ce ne-au adus în dar durere. Azi nu avem timp de remușcări târzii. Azi vom fi toleranți și spontani. Vom fi plăcuți, vom fi inspirați, vom fi creativi. Este o zi perfectă pentru conducătorii cultelor. Acestora le va deveni mai siplu să-și transmită credința, să-și îndeplinească misiunea sfântă. Vom simți nevoia să călătorim alături de cei dragi. Vom dovedi înțelegere și milă. Vom face eforturi substanțiale pentru a rezolva mari probleme iar grijile mărunte vor fi lăsate pentru mai târziu, în altă zi. Azi putem lua hotărâri importante, pot avea loc încheieri zguduitoare de situație. Vom face bine mai ales dușmanilor. Nu din dorința egoistă de a ne mântui ci dintr-o năzuință ce pare-a fi desprinsă de dincolo de noi, mai presus de orgolii și de hotarele acestei lumi. Trăirile acestei zile vor fi intense iar indemnul de a-i ajuta pe cei aflați în clipe de grea încercare va fi de neorprit. Sunt favorizate acțiunile sociale sau umanitare și manifestările artistice. Proiectele originale și de avangardă au șanse de reușită. Azi banii vor circula de la cei care pot ajuta către cei care au nevoie de ei. Afacerile nu vor prospera în mod deosebit. Manifestarea recunoștinței pentru lucrurile bune va deveni prioritatea acestei zile. Ne vom primeni gândurile, ne vom elibera sufletele de neliniște și ne vom pregăti pentru un început mai bun, pentru o viață mai fumoasă, pentru zilele ce vor urma. 

Cei care azi se vor căsători vor avea parte de o Pecete a căsătoriei cu vibrație 9 și nu este cea mai potrivită pentru un cuplu. Cei doi sunt deosebit de sensibili şi emotivi în cuplu, visând la o căsnicie ideală, imposibil de realizat, fără să înţeleagă de ce. Priviţi ca o entitate, vor fi luaţi de fraieri. Sunt interesaţi de ceea ce înseamnă acţiuni umanitare, căldura oferită tuturor celorlalţi, devotamentul pentru cauze nobile îi ţine împreună în viaţa de cuplu. O căsnicie cu o pecete 9 rezistă cu eforturi extraordinare, doar dacă cei doi sunt deosebit de motivaţi iar compatibilitatea este excelentă între ei.

 

 

Lasă un comentariu