Evenimentul zilei

Ma06022020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Ai cifra destinului 3? Vezi cu cine te potrivești și de ce

Ai cifra destinului 3? Vezi cu cine te potrivești și de ce

13 Septembrie 2016 - 

VĂ POTRIVIŢI?

Contează? Da! Indiferent de situaţie trebuie să afli unde vă potriviţi şi ce anume aveţi diferit. În acest fel vei încerca, funcţie de cât poţi (de data naşterii tale), să te adaptezi ori să-l accepţi, să-nveţi cum să îl înţelegi, să afli ce îi place sau să eviţi ceea ce l-ar înfuria.

CIFRA DESTINULUI 3

Iute, nervos, popular, antrenant, pasional, înfierbântat, cool, creativ, fermecător, lăudăros, egoist, vorbăreţ, excentric, egoist, gelos, în general, gură-bogată. Cineva a turnat cu talentul peste el. El nu înţelege la la munca i-ar folosi când doar din degete pocneşte, şi toate în mare grabă i-or ieşi. 

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 1

Offf! Nu prea merge decât vreo cinci minute! Apoi vei auzi de dincolo de ziduri, bubuituri, urlete, pereţii ar crăpa, lucrurile or zbura, totul s-ansufleţi. Ba bine că nu este ceea ce-am vrea. 1 comandă şi aşteaptă de la celălat ascultare. 3 are idei dar tocmai a descoperit că-l doare undeva în vârful firului de păr ce tocmai s-a desprins. Temperamentali amândoi s-or cam chinui împreună. La serviciu un şef se va folosi cu dibăcie sclipirile de geniu. Greu de crezut că îl va suporta prea mult. Relaţie sub semnul întrebării.

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 2

Colaborare fructuoasă. Comunicare, înţelegere, succes. 3 face fiţe, 2 face contracte de colaborare. 3 epatează, doi ţine trena sa convins fiind că merită efortul. 3 este un artist şi îl va folosi din plin. 

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 3

Dragoste, descătuşare, nebunie, clocot, pasiune, complot, război apoi... totul e mort. Mort dar nu imobil. Un mariaj în care nu ai cum să te plictiseşti. 3 deschide gura şi turuie, 3 deja a răspuns. Unul e soare, celălat este „sori”. Fermecători şi artişti de-opotrivă, pot convieţui fericiţi cam la o milă distanţă unul de altul! Şi ce s-or mai iubi! Este un soi de dragoste cu năbădăi. Avem talent, nu avem nevoie de muncă, de responsabilităţi şi nici de copii. Suntem artişti, ne comportăm şi trebuie să fim în vogă. Ne enervăm şi ne manifestăm după cum simţim. Adică furtunos. Idei multe strălucitoare, limbaj bogat nuanţat, paletă coloristică amplă. Nervi, gelozie, antren! „Dar cine dansează mai bine ca mine? Probabil că el! E limpede, iute cum priveşte spre aia, nemernica-l fură. Şi eu? N-am greşit chiar deloc. Adevărat nicu m-a sărutat cam pe gură, dar asta a fost tot! Nu are motive să meargă la alta să danseze cu ea. Dar, mă rog. Am pantofii cu toc, sunt scumpi, dar merită să-i folosc pentru a o coafa”. Se iubesc, se gelozesc, se bat, plâng, urlă, se războiesc, ajung în pat şi se iubesc şi iar se bat. Chiar nu se plictisesc. E viaţă trăită din plin, cum îi place lui 3. Cam mult venin şi nu există antidot. 

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 4

3 vrea dragoste. 4 nu a ştiut nicicând ce este aia. 3 doreşte ceva ce nu există. 4 îţi poate da stabilitate. 3 este iute iar 4 crispat. 3 este un favorit al sorţii iar 4 va munci neîncetat. O căsnicie poate exista căci 4 e constant iar 3 poate găsi altundeva dragostea, mângâierea, sentimentul. Dar asta vă doriţi? 4 este pe pământ 3 este cu capul în nori. Între ei pot fi dezamăgiri. 4 va fi fasninat de 3 iar 3 va fi uluit de raţiunea lui 4. o echipă suficient de bună la serviciu. Unul cu idei, altul cu muncă. Unul creează celălalt stabilizează, şi aşează pe temelii solide creaţiile fantasticului 3. 4 construieşte o casă iar 3 o decorează. Posibilă colaborare.

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 5

Superb! Visare, gingăşie, frumuseţe artă. 3 este fericit că şi-a găsit perechea în 5. scântei, steluţe, murmur... 3 nu are motive de îngrijorare! Cum gelosul 3 se uită şi nu vede, stă calm şi  nu reacţionează când 5 dansează languros chiar lângă el, fără probleme? Precis, e calcul eronat, veţi spune, sigur nu e 3! Ba da! E unica situaţie în care 3 pare a fi altceva. Cum oare? E de la 5, e de la partener! Păi aţi uitat că 5 e fată- mare? În braţele altcuiva să fie şi 3 nu vede. 5 este singurul care îl poate ameţi pe 3. nu mai vede, nu mai simte, nu mai doare. Este sigur, este fericit, este vrăjit! Se trezeşte din visare când al său 5 s-a plictisit şi nu mai vrea. Că ăsta-i 5: vrea mareu altceva şi dacă a terminat cu o floare... păi ce? Grădina-i mare, nu-i aşa? Pe 3 îl doare prea târziu! Dar a trăit povestea sa înălţătoare. Buşitura a fost rea. Sfaturi se pot da. Mai greu să le urmezi. Nu faceţi planuri pe douăzeci de ani! Deşi, ar putea rezista. Totul depinde acum de 5. cu banii nu vor fi probleme niciodată. 3 este norocos şi nu rămâne fără un venit iar 5 ştie perfect pe ce să-i cheltuiască. 

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 6

Merge. Chiar bine. Talent cu nevoie de căsnicie plus simţ estetic dezvoltat. Responsabilitate, implicare. Bravos! V-aţi adunat într-un mod fericit!

Cifra 3 cu cifra destinului 7

3 este inventiv şi-l poate motiva pe 7 dându-i noi teme de macerat. E drept că 3 vrea la plimbare în timp ce 7 stă foarte confortabil în fotoliul lui, privind de-acolo marea! Uite ce bine e aici şi ce frumoasă! De ce s-o deranjăm mergând pe malul ei? Are şi ea gândurile sale, ca mine, spre exemplu, nu vezi, citesc din Freud! 3, extrovertit vine cu invenţii ciudate pe care, din principiu 7 refuză a le urma. De ce? Ei bine, uite aşa, na! Nu vrea! El face cum şi ce pofteşte! Nimeni nu-i suflă în cafea şi nici nu îi comandă. 7 introvertit nu înţelege de se agită 3 şi nu o sta cuminte în casă, liniştit studiind religiile lumii spre exemplu. 3 ţipă, 7 nu aude. 3 se scălămbăie, 7 este absent. E tună şi fulgeră, 7 îngheaţă cu a sa privire. Unul e foc, celălalt... nu contează. Şi totuşi va funcţiona.

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 8

Ar putea fi o relaţie cu reuşite financiare extraordinare. Avem ingredientele necesare: talent şi fiţe, gazdă bună şi uşurinţa de a se descurca în mediile înalte ale lui 3 şi ambiţia, atenţia sporită la detalii, combativitatea, puterea de munc şi talentul de a transforma orice ideea într-o afacere de multe conturi în moneda ideală.

Cifra destinului 3 cu cifra destinului 9

Este frumos, este romantic. 3 are nevoie de mângâieri şi 9 poate oferi tandreţe. 3 are nevoie de călătorii 9 pentru a se simţi împlinit are nevoie de spaţiu să se desfăşoare. 3 are nevoie de lume bună, de serate, de petreceri simandicoase, 9 este partenerul ideal pentru a-l însoţi. 3 se zburleşte la 9 şi îl chinuie cu ale sale crize de nervi, 9 îl înţelege şi îl iată. Ţopăie şi el, trmură căci este temperamental dar îi trece. 9 iubeşte talentul lui lui, înţelege nevoia de strălucire a acestuia şi, pot trăi fericiţi până la dânci bătrâneţi. 9 nu este neapărat interesat de latura materială a vieţii, e mai presus de griji atât de neînsemnate, 3 suficient de creativ, chiar dacă nu-i consecvent are parte de bani, cât să îi fie suficient.

(din cartea Căsătoria și numerologia- autor Milena Farcaș)

 

Lasă un comentariu