Evenimentul zilei

Joi07092020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 15 septembrie 2016

Exclusiv EVZ. VIBRAȚIA ZILEI - 15 septembrie 2016 Recomandat

15 Septembrie 2016 - 

Vibrația universală a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.

Serioși, mult prea serioși dar și implicați. Calitatea fiecărui gest contează, mizăm pe atenția celorlalți și pe dorința de a învăța de la noi. Suntem hotărâți să dăm lecții chiar dacă nimeni nu are chef de așa ceva. Vibrația zilei de 15 septembrie 2016 este 6. Azi vom prefera să lucrăm în echipă. Vom căuta să fim alături de familie, alături de cei dragi. Ne vom manifesta îngrijorarea pentru orice fleac. Vom vedea în jurul nostru tragedii. Ne vom face griji din nimic. Îi vom agasa pe ceilalți cu temerile noastre. Vom intra cu forța în sufletele tuturor. Vom oferi sfaturi celor care nu au nevoie de ele. Nevoia de echilibru ne îndeamnă către cumpătare. Azi vom tinde către împăcare, conciliere, aplanarea diferendelor sau oricum doriți să numiți această implicare excesivă în viețile tuturor. Problemele casnice vor fi pe primul plan, iar dragostea faţă de partener va fi foarte importantă. Vom fi mai dispuși decât în trecut  să ne asumăm tot felul de responsabilităţi şi ne vom ocupa de obligaţiile şi îndatoririle care ne revin. În această zi vor fi favorizate eforturile creatoare. Este o zi periculoasă, pentru căsniciile ce au deja parte de ciocniri frecvente pentru cuplurile deja erodate pline de frământări. Nu vom nega nimic, nici nu vom reproşa altora ceva ne vom asuma răspunderea faptelor noastre. Casa şi problemele ce ţin de cămin ne vor preocupa mai mult ca niciodată. Această vibraţie avertizează asupra unei decizii importante legate de: dragoste, căsătorie sau chiar… divorţ.

Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 6. Este vibraţia ideală pentru pecetea căsniciei. Cuplul este unul perfect. În interiorul căsniciei vor tinde să-şi dea sfaturi unul celuilalt. Ca şi cuplu adesea vor încerca a ordona viaţa altor cupluri oferind sfaturi multe, prea multe, gratuit, chiar dacă ceilalţi au sau nu nevoie. Familia unită pare a fi cel mai important lucru pentru acest cuplu, care se va ocupa de domeniul financiar doar pentru că este necesar, doar pentru a-şi asigura un trai decent.


Lasă un comentariu