Evenimentul zilei

Lun07132020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Numerologie Simona Halep va deveni tot mai puternică și ambițioasă în anul 2017

Simona Halep va deveni tot mai puternică și ambițioasă în anul 2017

21 Decembrie 2016 - 

Peste zece zile acest an se va termina. Cei mai mulți se pregătesc pentru sărbători, alții deja au plecat în concedii. Pentru Simona Halep, tenismena din Constanța, când lăudată când criticată, vacanța se lasă așteptată. Deja se pregătește pentru Australian Open care se va desfășura în perioada 16- 29 ianuarie 2017.

Dacă anul 2016, a avut, din punct de vedere numerologic, o vibrație personală 9 pentru ea, adică a fost un an dificil, cu griji, cu momente dramatice în care ar fi dorit să termine, să plece, să se despartă de toți, în anul 2017 va fi mai puternică. 2017 are, pentru Simona Halep, o vibrație personală 1. Va fi mai ambițioasă, mai sigură pe sine, mai încăpățânată și mai agresivă. Mai independentă dar și mai tiranică, va fi tot mai energică și își va urmări cu perseverență obiectivele. Îndrăzneață și tot mai autoritară își va impune opiniile.

Luna ianuarie va avea pentru ea o vibrație 2. Va avea parte de schimbări bruște ale stărilor sufletești dar va fi și mai comunicativă. Va avea ocazia să facă noi cunoștințe utile și asocieri profitabile.
Luni bune pentru ea vor fi: februarie și noiembrie (care-i vor aduce noroc), martie și decembrie (luni în care va munci și va avea ocazia să mai cumpere sau să mai construiască ceva) și iulie (lună care promite câștiguri financiare deosebite). Mai dificile vor fi lunile iunie și august. În aprilie va fi ceva mai superficială și va dori să se relaxeze, este posibil să întervină o schimbare majoră în planurile ei.
Vom asista la o evoluție profesională deosebit de bună a Simonei Halep în anul care va urma.

Lasă un comentariu