Evenimentul zilei

Vi06052020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj Panorama BMW introduce Android Auto, pentru toate modelele cu iDrive 7.0

BMW introduce Android Auto, pentru toate modelele cu iDrive 7.0

12 Decembrie 2019 - 

BMW a anunțat oficial că, începând cu luna iulie a anului 2020, modelele mărcii echipate cu sistemul iDrive 7.0 vor vor integra conexiunea Android Auto fără fir.

Prezentarea noului serviciu va avea loc în cadrul expoziției CES (Consumer Electronics Show) din Las Vegas, eveniment care se va desfășura în luna ianuarie.
Potrivit oficialilor constructorului bavarez, în primă fază, serviciul Android Auto va fi disponibil clienților din 20 de țări.
La fel ca și în cazul lui Apple Carplay, noul Android Auto pregătit de BMW permite proiectarea principalelor aplicații de pe smartphone pe sistemul multimedia al mașinii. În plus, BMW menționează că informațiile vor fi afișate, într-o formă adaptată, atât la nivelul instrumentarului digital de bord, cât și prin intermediul Head-up Display-ului.
„Conexiunea perfectă a smartphone-urilor cu sistem de operare Android la modelele BMW permite clienţilor acces rapid la aplicaţiile şi serviciile lor favorite într-o experienţă mai sigură”, a declarat Patrick Brady, vicepreședintele departamentului tehnic din cadrul Google.

Lasă un comentariu