Evenimentul zilei

Joi06042020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj Panorama Actorul Pierce Brosnan se alătură cântăreţei Camila Cabello într-o nouă versiune a basmului ''Cenuşăreasa''

Actorul Pierce Brosnan se alătură cântăreţei Camila Cabello într-o nouă versiune a basmului ''Cenuşăreasa''

12 Decembrie 2019 - 

Pierce Brosnan ('Mamma Mia', 'James Bond') se va alătura distribuţiei noii versiuni a basmului "Cenuşăreasa" a cărui protagonistă va fi cântăreaţa cubanezo-americană Camila Cabello, relatează EFE.

Brosnan va interpreta personajul numit Regele care caută o soţie pentru fiul său, potrivit site-ului de specialitate The Hollywood Reporter care a dezvăluit că distribuţia va fi completată de Idina Menzel, Nicholas Galitzine şi de laureatul cu premiul Emmy pentru cel mai bun actor Billy Porter, care va fi Zâna cea Bună.
Această reinterpretare în cheie modernă a "Cenuşăresei" va reprezenta debutul cinematografic al Camilei Cabello, care va fi însoţită în primii săi paşi la Hollywood de cineasta Kay Cannon, care a realizat comedia 'Blockers' (2018) şi care va regiza şi va fi scenarista acestei noi versiuni ce nu are încă titlu.
Un alt nume mare din spatele acestui proiect este cel al comicului şi prezentator de televiziune James Corden, care a dat formă ideii originale pentru acest film şi care va figura ca producător. Deşi deocamdată nu se cunosc detalii despre subiect, filmul va aduce o privire nouă asupra acestui basm care va avea accente de musical.
Camilla Cabello nu va fi doar protagonista filmului, ci se aşteaptă să se implice şi în compunerea coloanei sonore.
Fostă componentă a trupei de fete Fifth Harmony, Cabello este, la doar 22 de ani, una dintre tinerele vedete cele mai prezente pe scena muzicală actuală. Săptămâna trecută ea a lansat noul său album intitulat 'Romance'.
Este cea de-a doua producţie discografică solo a artistei, după debutul său cu 'Camila' (2018), ce include şi hitul 'Havana'.
Albumul a fost precedat de piesa 'Seńorita', care a avut un mare ecou internaţional şi în care Cabello cântă în duet cu actualul său iubit, Shawn Mendes.

Lasă un comentariu