Evenimentul zilei

Sam08082020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj Panorama „House Hunters” caută o locuinţă de vis pentru „o convieţuire în trei”

„House Hunters” caută o locuinţă de vis pentru „o convieţuire în trei”

16 Februarie 2020 - 

Populara emisiune tv din SUA „House Hunters”, care caută o locuinţă de vis pentru a veni în ajutorul familiilor, a stârnit senzaţie în ultimul său episod prin căutarea căminului potrivit pentru „o convieţuire în trei”, relatează AFP, citat de Agerpres

 

Difuzată săptămâna aceasta de postul HGTV, acest episod din „House Hunters” prezintă căutările unei locuinţe în Colorado (vestul SUA) de către un cuplu căsătorit, Lori şi Brian, şi de partenera lor Geli.

Acest trio dorea să cumpere o casă suficient de mare pentru ei şi cei doi copii ai cuplului, în vârstă de 10 şi 12 ani, cu o baie suficient de mare pentru a putea instala trei chiuvete.

„Am înţeles imediat că Lori este bisexuală şi este interesată atât de femei cât şi de bărbaţi”, a explicat Brian în acest episod.

„Prin urmare, am evoluat până la acel punct în care ne-am simţit în largul nostru alături de o altă femeie în viaţa noastră”, a precizat el.

Geli este de patru ani partenera de viaţă a acestui cuplu. „Cumpărarea unei case împreună, în calitate de „triuplu” (cuplu în trei), va marca o nouă etapă în calitatea noastră de familie”, a mărturisit ea.

Episodul difuzat de seria „House Hunters”, care a ajuns la cel de-al 17-lea sezon, a fost amplu comentat de telespectatori pe reţelele de socializare.

Lasă un comentariu