Evenimentul zilei

Mie12192018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj România Iohannis va participa la o dezbatere legată de Marea Unire din urmă cu 100 de ani

Iohannis va participa la o dezbatere legată de Marea Unire din urmă cu 100 de ani Recomandat

14 Noiembrie 2017 - 

Liderul de la Cotroceni Klaus Iohannis va participa marțea viitoare, la Ploiești, la dezbaterea "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire", a anunțat marți purtătorul de cuvânt al șefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

 

„Dezbaterea are loc în contextul în care ne apropiem de intrarea în anul Centenarului Marii Uniri. Este un prilej important în care se poate trage linie, se poate face o analiză în legătură cu locul în care se află România în acest moment, în ce stadiu de dezvoltare sunt comunitățile României, dar este și un prilej important pentru aleși să-și informeze cetățenii în legătură cu perspectivele pe care le au în vedere privind dezvoltarea zonelor rurale și urbane în România în perioada următoare", a declarat Mădălina Dobrovolschi, la Palatul Cotroceni.

Dezbaterea, la care vor participa aleși locali, reprezentanți ai mediului academic și de afaceri și ploieșteni, este organizată de Primăria locală și Universitatea de Petrol și Gaze. 

Lasă un comentariu