Evenimentul zilei

Vi07192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj EVZ România
17 Iul 2019
Publicat în Economie

Semnarea unui Acord de finanțare cu Banca Mondială pentru interconectare energetică a fost subiectul de discuție dintre ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan și experții Băncii Mondiale, în frunte cu Directorul de țară al Băncii Mondiale în Republica Moldova, Anna Akhalkatsi.

10 Iul 2019
by  - 
Publicat în Politica

Guvernul a rechemat din misiune mai mulţi diplomaţi ai Republicii Moldova în legătură cu expirarea mandatelor, scrie IPN.

25 Iun 2019
Publicat în Economie

Astăzi, 25 iunie, expiră termenul limită de achitare a impozitului pe venit în rate pentru trimestrul II al anului 2019, potrivit art. 84 din Codul fiscal. Un anunț în acest sens a fost făcut de Serviciul Fiscal de Stat.

21 Iun 2019
Publicat în Economie

Leul moldovenesc se depreciază față de moneda unică europeană.

12 Iun 2019
by  - 
Publicat în Politica

Componența nominală a delegației Parlamentului de legislatura a X-a la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) a fost aprobată în ședința legislativului de astăzi, 12 iunie, scrie IPN.

11 Iun 2019
Publicat în Justitie

Consiliul Uniunii Avocaților din Republica Moldova fiind conștient de riscurile şi divergențele care planează la moment în societate.

20 Mai 2019
Publicat în Economie

Şeful Ryanair, Michael O'Leary, a declarat luni că se aşteaptă ca operatorul aerian irlandez să beneficieze de pe urma oricărui ''război al tarifelor" în industria aeriană, transmite BBC, preluat de Agerpres.

25 Apr 2019
by  - 
Publicat în Politica

Istoricul și publicistul Gheorghe Cojocaru susține că, prin vocea autorizată a șefului Delegației Uniunii Europene la Chișinău, partenerii de dezvoltare europeni au spus că „Uniunea Europeană nu va relua asistența financiară a Republicii Moldova dacă în viitorul Guvern se vor regăsi persoane dubioase, ale căror nume figurează în rapoartele Kroll”. 

13 Mar 2019
Publicat în Economie

LUKOIL Moldova a redus prețul benzinei A-95 cu 0,42 lei (2,2%); prețul de vânzare cu amănuntul fiind acum de 18,47 lei pe litru.

22 Feb 2019
Publicat în Politica

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie din Moldova a fost una extrem de murdară, spun analistii, iar partidele proeuropene au fost cele mai frecvente ținte, se arată într-o analiză a portalului de limbă engleză Balkan Insight.

19 Feb 2019
Publicat în Economie

Datele Bursei de Valori a Moldovei arată că cele 3 173 751 acțiuni au fost procurate la preț de 239,5 lei acțiunea. Surse de la APP au confirmat pentru  tranzacție și au menționat că ulterior acțiunile vor fi vândute pe piața reglementată a Bursei de Valori, prin intermediul licitației cu strigare, ca pachet unic.

30 Ian 2019
Publicat în Economie

Aflat în vizită la Moscova, șeful statului, Igor Dodon, a anunțat că, începând cu ziua de astăzi, 30 ianuarie, toate mărfurile din R. Moldova pot fi exportate pe piața Federației Ruse, tranzitând teritoriul Ucrainei. 

30 Ian 2019
Publicat în Economie

Cabinetul de miniștri a aprobat în cadrul ședinței de astăzi, 30 ianuarie, o hotărâre de Guvern prin care aprobă cumpărarea de către Agenția Proprietății Publice (APP) a 63,89% din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A. Decizia Guvernului vine la scurt timp după ce Banca Națională a eliberat unui investitor bulgar permisiunea de a achiziționa acțiunile respective.

28 Ian 2019
Publicat în Economie

La o săptămână după ce Banca Națională a Moldovei (BNM) a eliberat unui investitor bulgar, permisiunea prealabilă pentru achiziționarea pachetului în mărime de 63,89 % din acțiunile BC „Moldindconbank” S.A, astăzi, 28 ianuarie fost publicat proiectul Antecontractului de vânzare-cumpărare a acțiunilor. 

Pagina 1 din 15