Evenimentul zilei

Ma07232019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj Panorama
23 Iul 2019
Publicat în Calendar

23 iulie este a 204-a zi a calendarului gregorian și a 205-a zi în anii bisecți.

23 Iul 2019
Publicat în Horoscop

-Berbec
Ingresul Soarelui în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general coincide cu o glisare a focus-ului tău principal în direcţia acestui sector al vieţii tale în următoarele săptămâni. Acest tranzit se poate dovedi a fi unul extrem de favorabil pentru acei(le) nativi(e) ale acestui semn aflaţi(te) la început de drum cu partenerul, care caută să abordeze o persoană specială sau care se simt pregătite să înceapă un capitol nou pe acest plan. Cât priveşte pe cei(le) în relaţii consacrate sau care caută să-şi mărească familia, luna aceasta reuşesc poate să-şi reîmprospăteze viaţa de cuplu sau să devină părinţi.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Proprietara unui câine chihuahua este disperată să-și găsească patrupedul pierdut, după ce acesta a fost luat pe sus de un pescăruș, chiar din curtea casei din orășelul Paignton, în sud-vestul Marii Britanii.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Fosta primă doamnă a SUA, Michelle Obama, şi omul de afaceri american Bill Gates, cofondatorul Microsoft, sunt cei mai admiraţi oameni din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în 41 de ţări, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

India a lansat luni a doua sa misiune spaţială pe Lună, Chandrayaan-2, care are drept scop instalarea unui robot pe satelitul natural al Pământului pe data de 6 septembrie, relatează AFP, citată de Agerpres.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

Sistemele de inteligenţă artificială au fost adaptate pentru a crea metamateriale. Această clasă specială de materiale poate avea multiple aplicaţii, printre care invizibilitatea.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Trei noi fotografii cu prinţul George al Marii Britanii au fost publicate luni de Palatul Kensington pentru a marca cea de-a şasea aniversare a fiului cel mare al ducilor de Cambridge, relatează dpa, citată de Agerpres.

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Horoscop

Unii nativi ai zodiacului vor învăţa în această zi ce înseamnă încrederea şi cine le sunt prietenii adevăraţi. Fiţi cu ochii în patru. În dragoste, astrologii întrevăd veşti bune pentru multe zodii şi surprize frumoase din partea celor dragi. 

22 Iul 2019
by  - 
Publicat în Calendar

22 iulie este a 203-a zi a calendarului gregorian și a 204-a zi în anii bisecți.

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

O capsulă Soyuz care a avut la bord trei astronauţi s-a conectat cu succes la Staţia Spaţială Internaţională (ISS), sâmbătă seară, această lansare având şi rolul de a marca 50 de ani de la primul pas al omului pe Lună, respectiv misiunea Apollo 11, potrivit Associated Press.

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Curiozitati

La aproape 47 de ani de la cea mai recentă aselenizare - misiunea Apollo 17 din decembrie 1972 -, pământenii au numeroase motive pentru a reveni pe Lună şi chiar să construiască o bază permanentă pe satelitul gigantic al Terrei. 

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Campari, producătorul italian de băuturi spirtoase, este în negocieri exclusive pentru achiziţionarea companiei franceze Rhumantilles SAS, în vederea extinderii afacerilor pe piaţa din Franţa şi a creşterii vânzărilor de rom, transmit AFP şi Reuters, preluate de Agerpres.

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Europenii ar putea fi nevoiţi să plătească mai mult pentru cârnaţii de grătar în vara acestui an, din cauza pestei porcine care decimează şeptelul de porci în cealaltă parte a globului, relatează Bloomberg, citat de Agerpres.

21 Iul 2019
by  - 
Publicat în Panorama

Producţia de vin a Franţei, al doilea mare producător mondial, ar putea scădea în acest an cu până la 13% comparativ cu anul trecut, după ce viile au fost afectate de condiţiile meteo nefavorabile precum grindină, îngheţ şi un val de căldură a dus temperaturile la un maxim istoric, a anunţat Ministerul francez al Agriculturii, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Pagina 1 din 497