Evenimentul zilei

Vi01172020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Reportaj România
17 Ian 2020
Publicat în România

Spitalele au fost informate de prezența lui, iar pe site-ul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor au apărut avertizări de calatorie.

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că România va relua cooperarea deplină cu Republica Moldova când va constata că la nivel guvernamental vor avea loc acţiuni pentru continuarea parcursului european, a procesului de reformă, cu precădere în domenii precum justiţia, administraţia şi combaterea corupţiei, relatează Agerpres.    

16 Ian 2020
by  - 
Publicat în România

Asociaţia Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) a anunţat joi că vânzările de autoturisme noi în Europa (UE plus ţările EFTA) au înregistrat o creştere de 1,2% în 2019 comparativ cu 2018, cea mai dinamică piaţă auto fiind cea din Lituania, unde înmatriculările de autoturisme noi au înregistrat o creştere de 43,2% în ritm anual, urmată de piaţa din România, care a înregistrat un avans de 23,4%, relatează Agerpres.

15 Ian 2020
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea privind înfiinţarea Muzeului Naţional "Brătianu".

13 Ian 2020
Publicat în România

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a cerut luni Guvernului să propună "îndată" un calendar pentru alegerile locale, pentru ca partidele să poată să se organizeze corespunzător, şi a reiterat că se pronunţă pentru două tururi de scrutin, soluţia pentru această modificare legislativă fiind, în opinia sa, adoptarea unei ordonanţe de urgenţă.

13 Ian 2020
Publicat în România

Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, susține propunerea Comisiei Europene exprimată în cadrul Reuniunii AGRIFISH de a crește sprijinul financiar alocat programului dedicat susținerii apiculturii, de la 40 la 60 de milioane de euro pe an, după anul 2022, informează stiriagricole.ro.

12 Ian 2020
Publicat în România

Faimoasa jurnalistă Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Trupul său fără viață a fost descoperit, duminică seară, de un echipaj de salvatori, chemat prin 112 de o vecină a jurnalistei.

12 Ian 2020
Publicat în România

Compania americană Raytheon va fabrica un nou lot de rachete aer-aer cu tehnologie avansată și rază medie de acțiune – AIM-120 AMRAAM (Air-to-Air Medium-Range Missile) pentru 22 de țări, între care şi România, în cadrul unui contract din partea forțelor aeriene americane.

11 Ian 2020
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis sâmbătă, pe Twitter, un mesaj de condoleanţe la moartea sultanului Omanului, Qaboos bin Said al-Said.

10 Ian 2020
by  - 
Publicat în România

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, că a hotărât împreună cu preşedintele Klaus Iohannis că pentru România cel mai bine este să fie organizate alegeri anticipate, relatează Agerpres.

10 Ian 2020
by  - 
Publicat în România

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte vineri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, una dintre temele de discuţie fiind posibilitatea declanşării de alegeri anticipate, relatează Agerpres.

09 Ian 2020
Publicat în România

România respectă toate condiţiile pentru aderarea la Schengen, a declarat, joi, premierul Ludovic Orban într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Reprezentanţei Permanente a României la UE, potrivit Agerpres.

09 Ian 2020
Publicat în România

Ministerul Afacerilor Externe al României (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Republica Franceză în legătură cu continuarea grevei începute în luna decembrie la SNCF (compania naţională de căi ferate) şi RATP (Regia autonomă a transporturilor pariziene).

08 Ian 2020
by  - 
Publicat în România

O imagine cu Bucureştiul noaptea, fotografiat de la peste 400 de km de către unul dintre instrumentele NASA, a fost postată pe conturile de Facebook şi de Twitter ale Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Pagina 1 din 54