Evenimentul zilei

Mie07262017

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata
25 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Medicul urolog Harry Fisch, expert în probleme legate de sexualitate, a prezentat cele mai delicate situaţii pe care le întâlneşte la cuplurile care îi cer ajutorul.

19 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Dagmara Przybysz, in varsta de 16, isi dorea sa devina fotograf si astepta cu nerabdare balul din casa a unsprezecea de la liceul pe care il frecventa in Marea Britanie. Era nascuta in Polonia, dar isi petrecuse toata viata in Anglia, alaturi de parintii sai.

15 Iul 2017
Publicat în Viata

Ministerul Sănătății informează că va investiga, în cadrul unei anchete interne, toate circumstanţele cazului femeii dintr-un sat din Fălești, care acuză că a fost lăsată să nască singură într-un salon al maternității din Bălți. 

14 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

O instanţă din Arad a avut de analizat o cerere inedită. Mai exact, un bărbat a încercat să oblige o femeie, cu ajutorul magistraților, să devină amanta lui. Omul s-a plâns că femeia, o vecină de-a lui, refuză să întreţină relaţii intime cu el, iar acest lucru ar reprezenta o tortură.

12 Iul 2017
Publicat în Viata

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost arestat după ce și-a împușcat mortal soția pentru că i-a servit cina mai târziu.

10 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Cathy Lette din Marea Britanie, pentru a-și salva fiul autist de complexe, a fost pec ale să angajeze o prostituată, care să-l învețe să savureze plăcere de la sex și să își schimbe viziunea asupra vieții. Potrivit Daily Mail, la școală, Julius era considerat de fete un prostănac. 

10 Iul 2017
by  - 
Publicat în Viata

Un adolescent de 13 ani din Germania a împrăștiat printre semeni 10 mii euro, luați pe ascuns de la părinți, pentru a fi celebru.

07 Iul 2017
Publicat în Viata

Un număr de 28 de deţinuţi au murit şi alţi trei au fost răniţi în urmă unei înfruntări între două grupări rivale, ce a avut loc joi la o închisoare din Acapulco, în statul mexican Guerrero, au informat surse oficiale preluate de agenţia EFE.

06 Iul 2017
Publicat în Viata

Un leopard a ucis o fată de 13 ani care dormea alături de mama sa în casa lor dintr-un sat îndepărtat din extremitatea vestică a Nepalului, a informat joi poliţia locală, citată de DPA, potrivit agerpres.

03 Iul 2017
Publicat în Viata

31 de persoane au fost rănite și 17 sunt date dispărute în urma unui grav accident rutier produs luni dimineață pe o autostradă din sudul Germaniei, un autocar fiind complet mistuit de flăcări după o coliziune cu un autotren, transmite Agerpres.

02 Iul 2017
Publicat în Viata

Nu toţi reprezentanţii acestor zodii pot fi nepricepuţi în dormitor, însă conform personalităţii lor, sunt fruntaşi în acest top!

01 Iul 2017
Publicat în Viata

Mai multe persoane au fost împuşcate, vineri, într-un spital din New York. Incidentul a avut loc puţin înainte de ora locală 15:00 (19:00 GMT) la Lebanon Hospital, un mare spital din Bronx, cartier aflat în nordul New-Yorkului, cu aproape 1.000 de paturi.

30 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Un grav accident rutier s-a produs astă noapte în orașul Izium, regiunea Harkov, Ucraina. Victime au devenit două fete, verișoare de gradul III. Acestea, aflându-se la volanul unei mașini, s-au lovit în plină viteză de un stâlp.

29 Iun 2017
by  - 
Publicat în Viata

Un migrant de 15 ani din Africa de Nord s-a băgat sub caroseria unui autocar cu turiști britanici și a parcurs “în două” cca 250 kilometri, scrie The Independent. 

Pagina 1 din 28