Evenimentul zilei

Sam05302020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata O femeie a fost ÎNȘELATĂ DE de 18 ori, dar și-a iertat soțul. Vezi motivul

O femeie a fost ÎNȘELATĂ DE de 18 ori, dar și-a iertat soțul. Vezi motivul

27 Februarie 2016 - 

O femeie de 36 de ani a decis să îşi ierte soţul infidel, care a înşelat-o de nu mai puţin de 18 ori în timpul căsniciei de 5 ani, în şase dintre cazuri fiind vorba de prietenele apropiate ale femeii.

Adele Theron susţine că şi-a iertat nu doar soţul, ci şi pe unele dintre "prietenele" sale cu care bărbatul ar fi înşelat-o. Femeia a avut suspiciuni de-a lungul întregii căsnicii, dar acestea nu s-au confirmat până când bărbatul, Bruce, nu a decis să îi spună adevărul. Spre şocul femeii, bărbatul i-a oferit o listă de 18 nume de femei, lovitura fiind cu atât mai puternică pentru Adele cu cât ea le considera pe 6 dintre femei prietene, scrie realitatea.net.

Femeia şi-a iertat soţul, dar a acţionat: l-a părăsit imediat. Ea spune că a reuşit, în cei cinci ani care au trecut, să treacă peste toate sentimentele negative pentru bărbat şi că plănuieşte chiar să se căsătorească cu noul său partener anul acesta. 

"Nu sunt preşul nimănui. Sunt o femeie educată, puternică. Ştiu că multă lume consideră că e bizar că l-am iertat, dar asta am făcut, complet. Şi i-am iertat şi amantele, pentru că era singurul fel în care puteam merge mai departe şi puteam fi fericită", a explicat femeia, citată de Daily Mail.

 

 

Lasă un comentariu