Evenimentul zilei

Ma07072020

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Doi bebeluși, găsiți morți în tomberoanele de gunoi

Doi bebeluși, găsiți morți în tomberoanele de gunoi

29 Februarie 2016 - 
Foto: radioiasi.ro Foto: radioiasi.ro

Doi bebeluși au fost găsiți morți, astăzi, la gunoi din Arad, iar un altul a fost aruncat în Jiu, în județul Hunedoara.

La Arad, trupul băiețelului mort a fost găsit aruncat la un tomberon de către un om fără adăpost care scotocea printre deșeuri. Când și-a dat seama că fătul este mort, omul a luat-o la fugă, pentru a găsi pe cineva cu telefon, care să anunțe poliția. Cadavrul fătului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Arad pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor decesului. În acest timp, oamenii legii încearcă să dea de urma mamei, informează libertatea.ro.

Și în Lupeni, județul Hunedoara, trupul fără viață al unui nou-născut a fost descoperit, astăzi, în albia Jiului  de Vest în localitatea Lupeni. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere a nou-născutului de către mamă.

Anchetatorii nu au exclus posibilitatea ca mama ucigașă să fie din localitatea învecinată, Uricani, iar trupul micuței să fi fost adus de Jiu până în Lupeni. Autoritățile au intrat în alertă dat fiind faptul că nu este pentru prima dată când se confruntă cu situații în care nou-născuți au fost abandonați de mame, în unul dintre cazuri pruncul fiind salvat, însă, în cel mai recent, petrecut chiar la trecerea în 2016, nou-născutul fiind descoperit mort. 

Lasă un comentariu