Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata NICIO FAPTĂ FĂRĂ DE RĂSPLATĂ: Modelul Playboy, care și-a permis să râdă de o doamnă, va fi adusă în fața instanței de judecată

NICIO FAPTĂ FĂRĂ DE RĂSPLATĂ: Modelul Playboy, care și-a permis să râdă de o doamnă, va fi adusă în fața instanței de judecată

16 Mai 2017 - 

Modelul Playboy de 30 de ani, Dani Mathers, cea care în vara lui 2016 și-a permis să râdă de o doamnă în vârstă, aflându-se ambele într-un vestiar, va fi deferită justiției. Anterior, Mathers afirma că pozele ajunse în presă, cu comentarii în bătaie de joc față de femeie, erau destinate în exclusivitate pentru prietena sa, scrie NY Daily News. 

Fotografia care a declanșat scandal, a fost făcută într-un fitness centru din Los Angeles. Imediat după ce au apărut dispute, modelul a publicat un video, în care își cere scuze. 

„N-am vrut să ofensez pe nimeni. Știu că nu e corect să râzi de cineva din cauza fizicului său. Poza nu trebuia să ajungă în gura lumii. Mi-e foarte rușine”, a anunțat ea. 

Se pare însă că mai nimeni nu a crezut în sinceritatea „iepurașului” și nu a reușit să scape de justiție. Una dintre acuzațiile, care i se aduc, e imixtiunea ei în viața privată a altei persoane. 

Avocatul fetei susține că e greu să ne dăm seama, din fotografie, despre cine e vorba, dar judecata nu a luat în calcul declarația. Ședințele continuă. Ce pedeapsă o așteaptă pe Dani Mathers, vom afla mai târziu. 

 

Lasă un comentariu