Evenimentul zilei

Ma01232018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Promisiunea făcută contează mai mult decât orice: A fost părăsită cu trei zile înainte de nuntă, dar s-a prezentat la altar. Vezi motivul

Promisiunea făcută contează mai mult decât orice: A fost părăsită cu trei zile înainte de nuntă, dar s-a prezentat la altar. Vezi motivul

18 Mai 2017 - 

O britanică a fost părăsită cu trei zile înainte de nuntă, dar a fost dusă la altar pentru că a făcut o promisiune.

Carly Akers, în vârstă de 30 de ani, din Kent, urmă să se căsătorească cu Shaun, bărbatul cu care are doi copii, pe care îl cunoştea de 9 ani, relatează Daily Mirror.

Totuşi, cu trei zile înainte de eveniment, Shaun a anulat nunta. Chiar dacă a rămas devastată, Carly a mers la propria nuntă fiindcă le-a promis fiicelor ei, în vârstă de doi, respectiv, șase ani, că vor fi domnişoare de onoare.

Fetiţele au dus-o la altar pe mama lor, în timp ce a aruncat buchetul, familia şi prieteni fiind prezenţi.

Carly susţine că Shaun ar fi înşelat-o, dar bărbatul dezminte acest lucru. Shaun a anulat nunta pentru că ar fi aflat că britanica ar fi fost cea care l-ar fi înşelat în urmă cu câţiva ani, supoziţie pe care femeia a negat-o, scrie stirileprotv.ro.

Femeia a adăugat: „Ziua nunţii ar trebui să fie cea mai frumoasă zi din viaţa unei femei. La mine a fost cea mai nefericită”. 

 

Lasă un comentariu