Evenimentul zilei

Ma10162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Povestea care a ZGUDUIT America: O femeie cu CINCI copii a preferat să MOARĂ decât să îl AVORTEZE pe al șaselea

Povestea care a ZGUDUIT America: O femeie cu CINCI copii a preferat să MOARĂ decât să îl AVORTEZE pe al șaselea

14 Septembrie 2017 - 

Tratamentul care o putea salva pe femeie i-ar fi ucis sarcina de numai două luni. Cei doi soți, profund credincioși, s-au rugat și au ales.

Lovitura a fost puternică pentru soții Carrie și Nick DeKlyen din Grand Rapids, Michigan, atunci când investigațiile medicale au arătat că durerile de cap ale lui Carrie erau cauzate de o tumoare la creier.

Doctorii încearcă să-i liniștească însă pe cei doi soți, dându-le asigurări că nu pare să fie vorba de o formațiune canceroasă. Femeia este internată urgent la clinica Mercy Health Saint Mary’s Campus din Grand Rapids, unde tumoarea este îndepărtată chirurgical.

Din nefericire, un nou set de investigații demonstrează că tumoarea era canceroasă. Mai mult, tipul de cancer pe care îl are Carrie, Glioblastoma, se răspândește rapid și este terminal.

Tumoarea se formează la loc.

Totuși, femeii i se oferă o șansă: este acceptată să participe la un tratament revoluționar care îi poate prelungi speranța de viață cu peste zece ani. Apare însă o complicație neașteptată: Carrie este însărcinată în opt săptămâni.  Citește mai departe AICI

Lasă un comentariu