Evenimentul zilei

Ma10162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Lady Gaga amână cele 18 concerte europene programate în turneul ei mondial. A fost diagnosticată cu fibromialgie

Lady Gaga amână cele 18 concerte europene programate în turneul ei mondial. A fost diagnosticată cu fibromialgie

18 Septembrie 2017 - 

Cântăreața americană Lady Gaga a fost nevoită să amâne cele 18 concerte programate în secțiunea europeană a turneului ei mondial, deoarece vedeta pop trebuie să urmeze un tratament împotriva fibromialgiei, o afecțiune care îi provoacă "suferințe fizice grave", a anunțat luni promotorul Live Nation.

 

Lady Gaga, care trebuia să susțină concerte în Spania și în Elveția începând din această săptămână și, apoi, de două ori la Paris, pe 6 și 7 octombrie, "este afectată de suferințe fizice grave, care au avut o anumită incidență asupra capacității sale de a cânta pe scenă", au transmis într-un comunicat reprezentanții companiei Live Nation, citați de AFP. "Ea rămâne sub supravegherea medicilor", care i-au recomandat să amâne concertele europene pe care artista le avea programate în cadrul "Joanne World Tour", se afirmă în același comunicat.

"Intenționează să își petreacă următoarele șapte săptămâni colaborând cu medicii ei într-o manieră proactivă, pentru a se vindeca de aceste traumatisme din trecut, care îi afectează încă viața cotidiană și îi provoacă dureri fizice severe în tot corpul. Vrea să ofere fanilor cea mai bună versiune a spectacolului pe care l-a conceput pentru ei atunci când turneul va fi reluat", precizează comunicatul.

Joi, săptămâna trecută, cântăreața americană a anunțat pe rețelele de socializare că a fost spitalizată din cauza "unor puternice dureri" care au obligat-o să își anuleze concertul programat în ziua următoare în cadrul festivalului Rock in Rio, în Brazilia.

Artista pop, în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit că suferă de fibromialgie, o maladie cronică ce provoacă dureri multiple și difuze, însoțite de tulburări ale stării de dispoziție.

La începutul lunii septembrie, Lady Gaga a fost deja nevoită să își anuleze un concert în Montreal din cauza unei laringite și a unei infecții respiratorii contractate în urma unui show pe care l-a susținut în aer liber la New York.

Secțiunea europeană din "Joanne World Tour" trebuia să înceapă joi la Barcelona și să se încheie pe 28 octombrie în orașul german Koln, după mai multe reprezentații în diverse orașe din Europa, precum Zurich (24 septembrie), Anvers (1 octombrie) și Paris (6 și 7 octombrie).

"Întrucât turneul este în prezent pe cale să reeșaloneze datele concertelor sale europene, fanii trebuie să își păstreze biletele cumpărate, în așteptarea anunțului prin care vor fi transmise informații suplimentare", a precizat același comunicat de presă.

Lasă un comentariu