Evenimentul zilei

Ma10162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata La noi, ar fi primit câteva puncte de penalizare și vreo 500 de euro amendă. Vezi cum a fost pedepsit Rooney după ce a fost prins băut la volan

La noi, ar fi primit câteva puncte de penalizare și vreo 500 de euro amendă. Vezi cum a fost pedepsit Rooney după ce a fost prins băut la volan

18 Septembrie 2017 - 

Wayne Rooney a pledat "vinovat" după ce a fost prins băut la volan şi atacantul retras recent din naţionala Angliei şi-a aflat pedeapsa primită din partea judecătorilor din oraşul Stockport.

Jucătorul de 31 de ani va avea permisul suspendat timp de doi ani şi acestuia i s-au impus 100 de ore de muncă în folosul comunităţii.

După decizia tribunalului, clubul a luat hotărârea de a-l amenda pe Rooney cu salariul pe două săptămâni, 320.000 de lire sterline (360.000 de euro). 

În afara faptului că era băut, atacantul se afla şi în prezenţa unei femei, Laura Simpson, informaţia ajungând evident la soţia fotbalistului, Coleen. 

Prima reacţie a soţiei care aşteaptă al patrulea copil al cuplului a fost să îşi ia bagajul şi să îl părăsească pe Wayne. Coleen a revenit ulterior asupra deciziei şi se pare că relaţia dintre cei doi a revenit la normal.

Pe 11 iulie, atacantul a revenit la Everton, clubul la care s-a format, cu care a semnat un contract pe doi ani, după 13 sezoane petrecute la Manchester United, scrie digisport.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu