Evenimentul zilei

Ma10162018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Noi speranțe pentru familia lui Michael Schumacher: acesta va fi transportat în America

Noi speranțe pentru familia lui Michael Schumacher: acesta va fi transportat în America

21 Septembrie 2017 - 

La sfârșitul lunii decembrie, se vor împlini patru ani de la groaznicul accident suferit la schi de Michael Schumacher, în urma căruia septuplul campion mondial din Formula 1 s-a ales cu leziuni severe la nivelul creierului.

Întrucât starea sa nu s-a îmbunătățit aproape deloc după acel accident, familia acestuia ar fi decis să-l transporte pe fostul pilot, ajuns acum la 48 de ani, la o clinică din Statele Unite.

Conform revistei germane Bravo, acolo el ar urma să fie tratat de medicul specialist în leziuni ale creierului Mark Weeks, din Dallas, Texas (acolo unde Schumacher deține o fermă de vite).

”Avem o experiență extinsă în traumele pacienților. Probabil nu există nicio astfel de clinică în Europa care a avut de-a face cu atât de multe cazuri precum noi”, a declarat doctorul Mark Weeks.

După ce a fost externat, în urma accidentului suferit în Franța, pe pârtia de la Meribel, Michael Schumacher și-a continuat recuperarea într-o locuință din apropierea Lacului Geneva, din Elveția. Jurnaliștii au fost ținuți departe de respectiva casă, iar în presă au apărut puține informații legate de starea germanului.

Cu toate acestea, conform anumitor zvonuri, condiția lui Schumacher nu s-a îmbunătățit foarte mult. Mai mult decât atât, acesta ar fi ajuns să cântărească doar 45 kg și să măsoare în înălțime doar 1,60 metri (cu 14 cm mai puțin decât măsura în mod obișnuit), scrie digisport.ro.

 

 

Lasă un comentariu