Evenimentul zilei

Dum07222018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Premierul Pavel Filip a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate poporului american

Premierul Pavel Filip a transmis un mesaj de condoleanţe şi solidaritate poporului american

02 Octombrie 2017 - 

Prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi un mesaj de condoleanţe poporului american şi preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, în legătură cu atacul armat în Las Vegas.

În mesajul său, premierul a exprimat sincere sentimente de solidaritate cu poporul american şi a transmis condoleanțe rudelor celor decedați și recuperare grabnică celor răniți.

„Am aflat cu profundă tristeţe despre atentatul care a avut loc la festivalul de muzică din Las Vegas, soldat cu multe pierderi de vieţi omeneşti. În aceste clipe dificile, în numele Guvernului Republicii Moldova şi al meu personal, exprim profundă compasiune şi solidaritate cetăţenilor Statelor Unite ale Americii”, se arată în mesajul prim-ministrului.

Potrivit ultimelor date, cel puțin 50 de persoane au fost ucise și peste 400 au fost rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul la un festival de muzică, în zona cazinoului Mandalay, în timpul unui concert. 

 

 

 

Lasă un comentariu