Evenimentul zilei

Joi10182018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Se întâmpla în SUA: Discuția dintre un copil și un polițist din tură: „Alo....”. Doamne, cât de dureros este!

Se întâmpla în SUA: Discuția dintre un copil și un polițist din tură: „Alo....”. Doamne, cât de dureros este!

13 Noiembrie 2017 - 

Era miezul nopții când telefonul a sunat la secția de poliție. Ofițerul Tommy Lee a ridicat receptorul și aștepta să vadă care este urgența. Cum nimeni nu răspundea la cealaltă linie, omul legii a crezut că este doar o glumă a unui copil.

Așa că l-a certat și se pregătea să închidă când la celălalt capăt a auzit o voce de copil trist: „Alo, o caut pe mama”. A urmat un dialog care l-a impresionat pe polițist până la lacrimi.

Jerry de cinci ani i-a povestit omului legii că mama sa este în cer, că a plecat într-o zi cu tatăl său la spital și nu s-a mai întors.

Tatăl a încercat să îi explice cu blândețe că mama s-a dus în ceruri, dar Jerry a continuat să se întrebe de ce mama lui nu se mai poate întoarce acasă.

„Mama mea era frumoasă și îmi este foarte dor de ea”, au fost cuvintele lui Jerry către polițist, scrie tizzuebox.com.

Polițistul i-a dat copilului câteva sfaturi pentru a putea trece mai ușor peste moartea mamei, apoi i-a spus că ori de câte ori vrea să îi transmită un mesaj mamei lui, să scrie pe un balon, iar apoi să îi dea drumul spre cer. În felul acesta, viețile lor vor fi mereu conectate.

Cât de mult seamănă între ele mamele de pe toate continentele, la fel ca și copiii…

 

 

Lasă un comentariu