Evenimentul zilei

Mie10242018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Rihanna e în doliu: Vărul cântăreței a fost asasinat la câteva ore după ce au petrecut Crăciunul împreună

Rihanna e în doliu: Vărul cântăreței a fost asasinat la câteva ore după ce au petrecut Crăciunul împreună

28 Decembrie 2017 - 
Rihanna a publicat o fotografie cu Tavon Kaiseen Alleyen pe Instagram, aducându-i astfel un omagiu vărului ei care a fost împuşcat marţi, la scurt timp după ce au petrecut Crăciunul împreună. Cântăreaţa face un apel pentru a pune capăt violenţelor cu arme, potrivit nme.com.
În vârstă de 21 de ani, Tavon Kaissen Alley a fost împuşcat mortal în stradă, fără posibilitatea de a fi salvat, informează cancan.ro. „Nu pot să cred că noaptea trecută a fost ultima când te-am ţinut în braţe! Nu am crezut niciodată că va exista o ultimă dată când voi simţi căldura ta. Te voi iubi mereu!", a scris Rihanna. Conform raportului, Alleyene "mergea pe o pistă în apropierea casei sale, când a fost abordat de un bărbat care l-a împuşcat de mai multe ori, după care a fugit". Poliţia investighează circumstanţele morţii sale şi cere ajutorul oricui are informaţii despre atac, scrie stiripesurse.ro.

Lasă un comentariu