Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Un bătrân din Ialoveni și-a găsit sfârșitul în fântâna din propria gospodărie

Un bătrân din Ialoveni și-a găsit sfârșitul în fântâna din propria gospodărie Recomandat

08 Ianuarie 2018 - 

Un bătrân în vârstă de 81 de ani, din satul Tâpala, raionul Ialoveni,  a fost găsit ieri de către rudele sale fără suflare în fântâna din curtea casei.

Potrivit poliției, apelul telefonic a parvenit la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de poliție Ialoveni în jurul orei 15.00. Anunţul  telefonic a fost făcut de un locuitor al satului Ţîpala, raionul Ialoveni, care a comunicat că tatăl său, în vârsta de 81 de ani, domiciliat în aceiași localitate, a fost depistat în fântâna din curtea gospodăriei sale, scrie realitatea.md. 

Deplasându-se la fața locului, grupul operativ din cadrul Inspectoratului de politie, medicul-legist şi salvatorii DSE Ialoveni al IGSU a MAI, au scos din puț cadavrul neînsuflețit.

În urma examinării cadavrului, oamenii legii nu au depistat urme de moarte violentă pe corpul bătrânului. De asemenea, la fata locului s-a stabilit că decedatul locuia de unul singur, iar din declarațiile şefului Centrului Medicilor de Familie satul Ţîpala, acesta se afla în evidenţa medicului psihiatru.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele producerii incidentului. 

 

Lasă un comentariu