Evenimentul zilei

Joi01172019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Un om a murit la Strășeni din cauza unei defecțiuni a sistemului de încălzire

Un om a murit la Strășeni din cauza unei defecțiuni a sistemului de încălzire

19 Ianuarie 2018 - 

O persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital în stare inconștientă, cu intoxicații grave, suferite ca urmare a unei defecțiuni a sistemului de încălzire instalat în locuință, transmite IPN.  

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, persoanele au fost depistate de către o rudă, care a apelat Serviciul 903.

Din cei doi care au suferit intoxicații și au fost duși la spital, unul este copil. Aceștia au fost transportați la Chișinău în comă.

În februarie 2016, doi copii, de 3 şi 5 ani, şi părinţii acestora, şi-au pierdut viaţa intoxicați în locuința lor din satul Nişcani, raionul Călăraşi. Tragedia s-ar fi produs din cauza cazanului de încălzire defect. Pompierii au constatat că toate canalele de evacuare a gazului erau blocate şi nici un geam nu era deschis.

În noiembrie anul trecut, o familie din trei persoane a decedat în locuința lor din orașul Criuleni. Un bărbat și o femeie în vârstă de 29 de ani, dar și băiatul acestora de 4 ani, au fost găsiți fără suflare de rude. Experții de la laboratorul experimental pentru protecția împotriva incendiilor au constatat că familia a instalat în locuință o centrală de termificare cu gaze naturale, care, cel mai probabil, nu a fost montată de specialiști.

 

Lasă un comentariu