Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata FEMEIA CUȚITAR a şocat Bucureștiul. A ÎNJUNGHIAT 3 BĂRBAȚI! Ultimul atac feroce conţine detalii horror

FEMEIA CUȚITAR a şocat Bucureștiul. A ÎNJUNGHIAT 3 BĂRBAȚI! Ultimul atac feroce conţine detalii horror

22 Ianuarie 2018 - 

O femeie cuțitar a șocat autoritățile după ce a înjunghiat trei bărbați. Tânăra a fost arestată după a treia tentativă de omor, la doar trei luni după ce a fost eliberată din pușcărie. Infractoarea a fost identificată după imaginile surprinse de camerele de luat vederi.

Caz șocant în București! O femeie de 33 de ani a fost arestată, după a treia tentativă de omor.  Tânăra a înfipt un cuțit în spatele unui bărbat, la doar trei luni după ce a fost eliberată din închisoare, unde a ispășit o pedeapsă de șapte ani și 6 luni, pentru tentativă de omor deosebit de grav. Femeia cuțitar a scăpat, mai devreme cu un an, de pușcărie, după ce a beneficiat de deducerea din pedeapsa a 360 de zile, prin aplicarea art. 551 alin 1 din Legea nr. 169/2017.

Oficiali din rândul anchetatorilor au declarat, pentru EVZ, că femeia a mai înjunghiat, tot un bărbat, în anul 2004, la doar 13 ani, pe când era minoră.

 Ultimul incident a avut loc, sâmbătă, în jurul orei 18.45, la ieșirea dintr-un magazin CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Lasă un comentariu