Evenimentul zilei

Ma12112018

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Semne că nu te mai iubește. 10 lucruri la care să fii atentă

Semne că nu te mai iubește. 10 lucruri la care să fii atentă

25 Ianuarie 2018 - 

Semne ca nu te mai iubeste. Micile detalii din viata de zi cu zi iti arata daca partenerul tau mai este sau nu indragostit de tine. Aceste mici amanunte iti demonstreaza ceea ce tu nu ai vrut sa constientizezi – dragostea pe care odinioara o simteati unul pentru celalalt a ramas doar o amintire.

Semne ca nu te mai iubeste. Aceste detalii sunt importante in orice relatie intrucat determina daca aceasta functioneaza sau se destrama, motiv pentru care este extrem de important sa nu le ignori.

 Nu-ti mai arata dragostea asa cum o facea in trecut

Daca observi ca partenerul nu mai este interesat de tine ba mai mult incearca sa impresioneze pe altcineva este timpul sa pleci mai departe intrucat intre voi nu mai este nimic. In asemenea momente, cel mai bun lucru care iti ramane de facut este sa te concentrezi pe tine insati.

Intotdeauna se gandeste la altceva

Este un semn usor de observat. Daca mintea lui se afla intotdeauna in alta parte atunci cand se afla in prezenta ta este timpul sa aveti o discutie si sa decideti ce veti face in continuare.

Nu aveti subiecte de conversatie

Daca nu aveti niciun interes comun si niciun subiect de conversatie, inseamna ca nu mai sunteti interesati unul de celalalt, potrivit sfatulparintilor.ro.

Partenerul te invinovateste de tot ce i se intampla lui

Daca te fiecare data tu esti tapul ispasitor, indiferent de situatie, probabil ca cel mai bun lucru pentru tine este sa pui punct relatiei voastre.

Nu va mai sprijiniti reciproc

Nu te mai sprijina indiferent de circumstante, il enervezi, se poarta urat cu tine si orice faci nu este suficient de bun pentru el. Tocmai de aceea, cel mai bine este sa-l parasesti intrucat meriti o persoana mai buna.

Gaseste intotdeauna o scuza pentru a nu sta acasa

Intotdeauna munceste, se afla in calatorii de afaceri, merge la meciuri sau iese la baute cu prietenii sai, iar pentru tine nu are niciodata timp. Este clar ca nu te mai iubeste si ca exista o alta femeie in viata sa.

Nu te mai afli in planurile sale

Daca tot ce ati visat impreuna s-a naruit, iar tu nu mai faci parte din planurile sale viitoare cel mai bine este sa luati decizia ca fiecare sa mearga pe drumul sau.

Nu te respecta

Partenerul tau a uitat toate momentele frumoase pe care le-ati petrecut impreuna si doar situatiile in care tu ai avut de suferit? Daca asa stau lucrurile atunci toate incercarile tale de a repara relatia sunt sortite esecului, asa ca nu mai ai nimic de facut aici.

9 Nu-ti ofera nicio explicatie

In aceasta situatie, de obicei, partenerul nu te mai considera ca fiind parte din viata lui si de aceea considera ca nu-ti datoreaza nicio explicatie pentru lucrurile pe care le face. Din punctul lui de vedere tu nu mai contezi. Asadar, tie de ce-ti mai pasa de el?

Te urasti si te ranesti singura

Faptul ca te insala, te minte, nu vorbeste cu tine si nu-ti spune nimic te raneste si te face sa te urasti singura. In aceste clipe ar trebui sa constientizezi faptul ca dragostea dintre voi nu mai exista. Paraseste-l si concentreaza-te pe tine insati.

Lasă un comentariu