Evenimentul zilei

Lun04222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Măcinat de durere pentru pierderea soției, un bărbat și-a pus capăt zilelor: un copil a rămas orfan

Măcinat de durere pentru pierderea soției, un bărbat și-a pus capăt zilelor: un copil a rămas orfan

31 Ianuarie 2018 - 

Viața bate filmul sau despre morți nimic sau numai de bine. Un bărbat din Sângerei, deși avea pentru cine trăi, și-a încheiat socotelile cu viața.

Marți dimineață, la poliție a parvenit un apel telefonic de la o femeie, care anunța că într-o casă din Sângerei este o persoană împușcată în cap. Una dintre versiuni este suicidul: bărbatul nu avea semne de moarte violentă, nu s-au constatat alte indicii sau suspiciuni că el ar fi opus rezistență cuiva.

Un copil de șase ani a rămas orfan, după ce mama sa a decedat, acum două luni, iar tatăl său și-a pus capăt zilelor marți. Bărbatul avea 31 de ani și era proprietarul unui club de noapte din Sângerei. Potrivit informațiilor, el s-ar fi împușcat cu arma pe care o deținea legal. Bărbatul nu a lăsat nici o explicație scrisă pentru gestul său. 

Deși familia sa era înstărită, nenorocirile s-au ținut lanț de ei. Acum câțiva ani, bărbatul a rămas fără ambele picioare, în urma unui accident rutier. Cu ajutorul tatălui, și-a deschis o afacere care prosperă, și-a întemeiat o familie, avea un copil în clasa a doua. În luna octombrie, soția sa a decedat din cauza unei boli incurabile. Acum, și tatăl său e pe patul de moarte, fiind măcinat de aceeași maladie. 

Consătenii spun că tânărul, fiind distrus de durere, a aprins, marți, mai multe lumânări pe o masă, a pus în mijloc fotografia soției și s-a împușcat. Copilul minor a rămas în grija bunicii sale.

 

Lasă un comentariu