Evenimentul zilei

Vi01182019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Doi ruşi au driblat moartea: ei au renunţat în ultima clipă să zboare cu avionul prăbuşit lângă Moscova

Doi ruşi au driblat moartea: ei au renunţat în ultima clipă să zboare cu avionul prăbuşit lângă Moscova

12 Februarie 2018 - 

Noroc incredibil pentru un cuplu din Rusia. Cei doi trebuiau să se îmbarce în avionul care s-a prăbușit duminică, lângă Moscova, însă și-au schimbat biletele în ultima clipă. 71 de oameni au murit în urma incidentului aviatic.

Maxim Kolomeițev, care a împlinit 35 de ani duminică, și prietena lui, Nazezha, în vârstă de 25 de ani, aveau biletele cumpărate pentru cursa fatală de duminică. Cei doi intenționau să călătorească la Orsk, orașul natal al bărbatului, pentru a petrece ziua lui de naștere. Maxim intenționa de asemenea să-și cumpere o mașină de acolo, potrivit New York Post.

În ultima clipă, însă, reprezentații showroom-ului din Orsk l-au anunțat pe bărbat că mașina nu va fi gata la timp. Norocosul om de afaceri a decis astfel să își întârzie plecarea, schimbând biletele de avion pentru săptămâna viitoare, transmite digi24.

„Când am aflat că mașina nu este gata, mi-am amânat excursia cu o săptămână”, spune bărbatul. Pentru a schimba bilete, cei doi au plătit 170 de dolari. „Ne-am câștigat viețile, în schimb”, adaugă el, citat de blacknews.ro.

 

 

Lasă un comentariu