Evenimentul zilei

Joi03212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Poveste tristă: Fiul, jucător la Arsenal, mama, boschetar

Poveste tristă: Fiul, jucător la Arsenal, mama, boschetar

06 Martie 2018 - 

De obicei, majoritatea fotbaliștilor talentați din țări sărace din Africa și America Latină, care ajung să joace în Europa, își ajută părinții, frații, adesea chiar își aduc toată familia cu ei în orașul unde se află clubul pentru care joacă. Istoria de mai jos constituie o excepție tristă.

Mama unui fotbalist de la Arsenal povestește momentele de groază prin care trece în ultima perioadă. Jule Niles, mama mijlocașului de 20 de ani al „tunarilor”, Ainsley Maitland-Niles, locuiește într-un container și cere ajutor.

Femeia de 38 de ani a început să trăiască în acel container de 10 metri cu trei luni în urmă, atunci când s-a certat cu fiul ei. În tot acest timp, jucătorul locuiește într-un apartament de 700.000 de lire sterline, alături de fratele său, Cordi.

Jule se strecoară în fiecare seară pe lângă oamenii aflați la pază pentru a putea dormi în acea „cutie”. Totul pentru că fotbalistul cu un salariu de aproape două milioane de euro pe an nu a dorit să garanteze pentru închirierea unui apartament.

Crăciunul l-a petrecut în aceste condiții, în frig și singurătate, susține Daily Mail, și a reușit să mănânce la un centru pentru oamenii străzii. O zi normală o găsește într-o cafenea unde se ferește de frig. Ea plătește două lire sterline pe zi pentru a se spăla la o piscină. Totul pentru a masca faptul că nu are unde să se ducă.

„Stau pe jos și plâng, de multe ori. Este un container fără ferestre. Nu există toaletă sau posibilități de a face un duș. Ar putea să îmi cumpere un apartament cu banii pe care îi câștigă în două săptămâni sau în două luni.

Banii i s-au urcat la cap și am ajuns în situația asta. Fiul meu joacă pentru Arsenal și eu am ajuns un om al străzii. Nu este o casă. Știu ce înseamnă să poți face un duș, să te speli pe dinți sau să stai în camera ta. Mi-e dor de toate astea, dar cel mai mult mi-e dor de familia mea. E oribil. Aș vrea doar să știu cu ce am greșit”, a spus Jule.

Sursa: digisport.ro

 

 

Lasă un comentariu