Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Tragedie în ciclism: Michael Goolaerts a murit la spital, în urma unui accident din timpul cursei

Tragedie în ciclism: Michael Goolaerts a murit la spital, în urma unui accident din timpul cursei

09 Aprilie 2018 - 

Ciclistul belgian Michael Goolaerts, 22 de ani, a murit după ce a suferit un stop cardiac în urma unui accident în cadrul cursei Paris-Roubaix.

"Michael a murit la spitalul din Lille, duminică seară, la 22:40, în prezența membrilor familiei și a celor dragi. A făcut stop cardiac, iar medicii nu l-au putut salva", sună comunicatul oficial al echipei sale, Vérandas Willems–Crelan.

Goolaerts fusese transportat de urgenţă la spitatul din Lille după un accident suferit în cursa-monument de ciclism Paris-Roubaix. 

După 97 de kilometri de cursă, pe a doua secţiune de pavate, belgianul Goolaerts a fost implicat într-un accident teribil. S-a prăbuşit şi a rămas inconştient pe marginea drumului. 

Cei de la Le Figaro au anunțat la momentul respectiv că rutierul a fost resuscitat la faţa locului şi transportat de urgenţă cu elicopterul la spitalul din Lille. Din păcate, sportivul nu a mai putut fi salvat, scrie antena3.ro.

 

 

Lasă un comentariu