Evenimentul zilei

Vi03222019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Grav accident în Malta: doi turiști au murit și 45 au fost răniți

Grav accident în Malta: doi turiști au murit și 45 au fost răniți

10 Aprilie 2018 - 

Doi turişti au murit şi şase au fost răniţi grav după ce un autobuz cu etaj fără acoperiş a lovit luni crengile unui copac dintr-o zonă turistică din Malta, a informat Ministerul Sănătăţii din această ţară, citat de DPA şi Reuters.

Autobuzul pentru turişti se deplasa în apropierea satului Zurrieq la momentul accidentului. Doi dintre cei loviţi de crengi au murit la faţa locului, potrivit ministrului sănătăţii, Chris Fearne. În total, 50 de persoane au beneficiat de îngrijiri medicale. 

Poliţia nu a dezvăluit naţionalitatea celor doi morţi, dar televiziunea de stat a relatat că ar fi vorba de un spaniol şi un belgian. 

Poliţia a precizat în schimb că trei dintre cei şase răniţi grav sunt britanici - doi băieţi de 6 şi 8 ani şi un bărbat de 44 de ani. Ceilalţi trei răniţi grav sunt o nemţoaică de 31 de ani, o femeie din Italia, de 72 de ani, şi un bărbat de 35 de ani a cărui naţionalitate nu este cunoscută până în prezent. Doisprezece dintre răniţi sunt copii. Şoferul era un cetăţean maltez de 24 de ani. 

„Este unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria Maltei”, a declarat Pierre Vella, consultat al Consiliului maltez pentru siguranţă rutieră. 

Guvernul maltez a anunţat că a intrat în contact cu ambasadele ţărilor din care provin victimele, scrie stiripesurse.ro. 

 

 

 

Lasă un comentariu