Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Se mai întâmplă miracole! Un băiat s-a trezit din comă după ce părinţii au semnat pentru a fi deconectat de la aparate

Se mai întâmplă miracole! Un băiat s-a trezit din comă după ce părinţii au semnat pentru a fi deconectat de la aparate

08 Mai 2018 - 

Un adolescent din Alabama (SUA) „a revenit la viaţă” la puţin timp după ce părinţii lui au semnat documentele pentru a-i fi donate organele şi a fi deconectat de la aparate după ce a stat două luni în comă la spital, informează mass-media locale, citate marţi de EFE și Agerpres.

Trenton McKinley, în vârstă de 13 ani, a stat două luni în comă după ce a suferit un accident cumplit cu maşină, în timp ce călătorea în compania unor prieteni în comitatul Mobile, Alabama.

Băiatul a fost aruncat din maşină şi a suferit şapte fracturi craniene când autoturismul s-a rostogolit şi a căzut peste el. Mama băiatului a povestit că s-a îngrozit când l-a văzut întins pe patul de salvare din care i se vedeau doar picioarele şi când medicii i-au spus că fiul ei a fost mort timp de 15 minute.

Potrivit familiei McKinley, Trenton a stat conectat mai multe zile la aparate, aproape fără să respire. A fost atunci când medicii i-au abordat pentru a lua dificila decizie de a-i dona organele la cinci copiii care aveau nevoie de transplant.

Cu o zi înainte ca doctorii să-l deconecteze de la aparate şi când ambii părinţii semnaseră toate documentele necesare pentru donarea organelor, Trenton McKinley a dat semne de recuperare a cunoştinţei.

Atât familia, cât şi personalul medical, au considerat „un miracol” această revenire la viaţă a minorului care, în pofida condiţiilor dificile, a dat semne de recuperare, scrie .

Băiatul suferă zilnic de convulsii, a slăbit 23 de kilograme de la accident, iar medicii au fost nevoiţi să-i scoată temporar jumătate din craniu în acest proces anevoios de recuperare, scrie digi24.ro.

 

Lasă un comentariu