Evenimentul zilei

Ma03192019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Asta a fost într-o țară civilizată: a murit la câteva ore după ce a sunat la ambulanță și a fost luată în râs de operator

Asta a fost într-o țară civilizată: a murit la câteva ore după ce a sunat la ambulanță și a fost luată în râs de operator

10 Mai 2018 - 

Se întâmplă uneori, la noi sau în alte țări, ca cineva să cheme salvarea pentru o răceală banală, iar în acest răstimp viața cuiva atârnă de un fir de ață așteptând ambulanța. Cazul de mai jos însă este unul ieșit din comun.

 

O tânără mamă a murit după ce a sunat la ambulanță și a fost luată peste picior de operator. Înregistrarea apelului a creat revoltă în Franța, relatează BBC.

Naomi Musenga, în vârstă de 22 de ani, a sunat la un serviciu de ambulanță din Strasbourg. Femeia avea dureri imense și a spus la telefon: „O să mor!”

„Cu siguranță vei muri într-o zi, la fel ca toată lumea”, i-a răspuns în glumă un operator.

În cele din urmă femeia a sunat la un alt serviciu de ambulanță, a fost dusă la spital, unde a murit în urma unui atac de inimă, după câteva ore. Ministrul Sănătății din Franța a ordonat o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut în decembrie 2017, însă a ajuns în presă după ce familia a obținut înregistrarea apelului și l-a făcut public, scrie stirileprotv.ro.

 

 

 

Lasă un comentariu