Evenimentul zilei

Joi02212019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Dublu asasinat: un cuplu din Tighina, găsit fără suflare într-o fântână

Dublu asasinat: un cuplu din Tighina, găsit fără suflare într-o fântână

10 Mai 2018 - 

Doi soți, în vârstă de 60 și 64 de ani, din orașul Tighina au fost găsiți fără suflare într-o fântână în zona plajei râului Nistru. Cuplul a fost dat dispărut pe 3 mai. Se bănuiește că soții au fost împușcați de către persoana care închiria de la ei o încăpere, transmite IPN.

Presa din regiune scrie că despre dispariția celor doi soți a anunțat fiul acestora. După numeroase căutări, în noaptea de 8 spre 9 mai, corpurile neînsuflețite ale bătrânilor au fost depistate cu semne vizibile de moarte violentă, iar recuperarea acestora din fântână a durat până dimineața.

S-a stabilit că cei doi au fost omorâți în seara de 2 mai, într-un imobil care le aparținea soților de aproximativ zece ani. Mai întâi a fost omorâtă femeia, apoi și soțul ei. Făptașul a încercat să ascundă urmele crimei, scăpând de cadavre și de armă.

Suspectul a fost reținut, iar pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal, pentru omor deosebit de grav.

Reamintim că orașul Tighina nu este controlat de autoritățile de la Chișinău. O perioadă de timp, după războiul de la Nistru, în acest oraș se aflau două structuri de forță: inspectorate de poliție, subordonat Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova, și miliția, subordonată forțelor separatiste de la Tiraspol. Acum, orașul Tighina este controlat în totalitate de forțele separatiste, poliția moldovenească fiind redislocată la Varnița. 

 

Lasă un comentariu