Evenimentul zilei

Mie02202019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Câte tipuri de orgasme există. Le-ai experimentat pe toate?

Câte tipuri de orgasme există. Le-ai experimentat pe toate?

03 Iulie 2018 - 

Pentru multe femei, orgasmele sunt un mit, deoarece nu le-au experimentat niciodata. Atingerea orgasmului si extazului poate fi insa usor de obtinut. Totul depinde de cunoasterea partenerului si descoperirea lucrurilor care va plac in pat.

În plus, există diferite tipuri de orgasme, unele mai ușor de atins decât altele. Pentru a le experimenta, ai nevoie doar de puțină practică și răbdare.

Orgasmul clitoridian 

 

Este mai ușor să experimentați un orgasm clitoridian decât cel vaginal. Acest lucru se datorează numărului de terminale nervoase pe care le are clitorisul. De asemenea, datorită localizării sale este mai ușor de stimulat. Cel mai bine este sa stimulezi clitorisul cu mișcări ușoare si cu un joc de ritm, cât și cu intensitate, potrivit ele.ro.

Orgasmul vaginal

 

Atingerea orgasmului vaginal este un pic mai dificila, dar nu imposibil. Vaginul nu are atât de multe terminale nervoase, deci are nevoie de o stimulare mai mare. În plus, există mai multe puncte-cheie pentru a atinge orgasmul prin penetrare.  Este adevărat că durează mai mult timp și răbdare, dar este o oportunitate de a te apropia de partenerul tau si de a te bucura de o placere imensa si intensa.

 

Orgasmul mixt

 

Unul dintre cele mai extaziante orgasme pe care le poti experimenta este orgasmul mixt. În acest sens, stimularea clitorisului determină mușchii pelvieni să se contracte producand un orgasm mai intens decât în ​​mod normal. Prin urmare, cel mai bine este stimularea clitorisului în timpul actului. Vei simți ceva unic.

 

Orgasmul anal, o placere senzationala si speciala 

Sexul anal este unul dintre subiectele de tabu, deoarece puține cupluri il pratica regulat sau vorbesc deschis despre el. Cu toate acestea, odată este incercat, partenerii experimentează plăcerea la un nivel diferit. Anusul are multe terminale nervoase, astfel încât penetrarea este mai intensa și mai plăcută. Cu toate acestea, anusul are nevoie de o mică lubrifiere suplimentară. De asemenea, trebuie să folosească un prezervativ pentru a evita orice infecție.

Lasă un comentariu