Evenimentul zilei

Sam02162019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Situaţia lui Schumacher devine imposibilă! Medicul a făcut un anunţ sumbru

Situaţia lui Schumacher devine imposibilă! Medicul a făcut un anunţ sumbru

09 Iulie 2018 - 

Şansele ca Michael Schumacher să-şi revină din comă sunt aproape nule. Afirmaţia îi aparţine unui reputat specialist în medicină, care a explicat ce ar putea urma pentru fostul pilot din Formula 1. 

Profesorul Steven Laureys a afirmat, în cadrul unei întruniri de cercetare în Belgia, că starea lui Michael Schumacher este una extrem de delicată, iar şansele ca el să-ţi revină sunt infime.

Deşi familia refuză să facă publică starea de sănătate a fostului campion mondial, specialiştii au adus în spaţiul public câteva detalii foarte alarmante: "Medical, Schumacher nu se mai află în comă. Aceasta durează pentru câteva zile sau, în cel mai bun caz, câteva săptămâni. Cu cât trece mai mult timp, cu atât scade şi probabilitatea ca persoana să-şi revină. Recuperarea din comă trebuie să aibă loc într-o perioadă cât mai scurtă. Situaţia lui Michael Schumacher este foarte dificilă. Se află de cinci ani în comă, iar recuperarea neurologică este mică. Timpul este împotriva lui", a declarat profesorul Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotaţi specialişti în descifrarea stării comatoase, într-un interviu pentru portalul sudinfo.be şi preluat de ziare.com.

Michael Schumacher se află în comă de patru ani şi jumătate, după ce a suferit un accident de schi.

 

Lasă un comentariu