Evenimentul zilei

Joi04252019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Obiecte pe care să le ai la îndemână ca să îndepărtezi vibrațiile joase și energiile negative

Obiecte pe care să le ai la îndemână ca să îndepărtezi vibrațiile joase și energiile negative

23 August 2018 - 

Intr-o lume in care violenta, ura, negativitatea sunt la ele acasa, oricine isi doreste un talisman care sa il protejeze.

Iata 9 obiecte pe care sa le ai la indemana ca sa indepartezi vibratiile joase si energiile negative.

Pelin

Unul dintre cele mai vechi “remedii” pentru indepartarea energiilor negative este arderea unui manunchi de pelin.

Pentru cei care nu suportul mirosul pelinului ars, se recomanda uleiul esential de pelin. El se poate aplica direct pe piele sau intr-un difuzor, pentru a atrage energiile pozitive.

Cuart roz

Cuartul roz, cunoscut ca “piatra iubirii” inlatura negativitatea si atrage dragostea neconditionata.

Palo Santo

Ca si pelinul, palo santo ajuta la curatarea spatiului, atunci cand este ars. Despre palo santo se spune ca este eficace si in cazul racelilor, gripelor, astmului, inflamatiilor, durerilor de cap, anxietatii si despresiei si chiar in unele cazuri de cancer.

Turmalina neagra

Acest cristal actioneaza ca un talisman care neutralizeaza gandurile si emotiile negative, stimuleaza fericirea si increderea de sine.

Sare

Acest element banal este foarte bun in protejarea casei tale de energii negative. In plus, daca faci baie cu sare iti cureti corpul de negativitate.

Ochi de tigru

Ochiul de tigru poate fi folosit ca talisman care sa tina departe energiile negative, care sa deschida ochii in cautarea adevarului. Este asociat cu curajul, integritatea si atrage prosperitatea.

Halit

Halitul este un mineral salin care poate avea diverse culori, inclusiv roz, piersaciu sau rosu, dar si albastru, mov sau galben/verde. De asemenea, mai poate fi alb sau total transparent. Indiferent de nuanta lui, halitul este un mineral purificator care elimina negativitatea.

Plante de apartament

Plantele de apartament nu curata doar aerul de potentiali compusi chimici daunatori, ci elimina si energiile negative.

Astrofilit

Ca si cuartul si ochiul de tigru, astrofilitul indeparteaza emotiile negative si vibratiile joase. El aduce, in schimb, pacea, onestitatea si increderea de sine.

Lasă un comentariu