Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Explozie de energie pe nevăzute la Vocea României! Moldoveanca Odri Bârcă i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea ei /VIDEO

Explozie de energie pe nevăzute la Vocea României! Moldoveanca Odri Bârcă i-a uimit pe cei patru jurați cu vocea ei /VIDEO

24 Septembrie 2018 - 

A fost o explozie de energie la Vocea României, au sărit butoanele, antrenorii au făcut rime și au avut argumente muzicale pentru concurenții pe care și i-au dorit în echipele lor, iar distracția s-a simțit din plin în casele telespectatorilor.

Media

 

Tudor, Irina, Andra și Smiley au luptat pentru cele mai bune voci din cea de-a patra rundă de audiții pe nevăzute, însă și-au făcut și complimente și s-au ajutat reciproc atunci când au avut nevoie de sprijin pentru a-i atrage pe cei ale căror timbre vocale incredibile i-au determinat să-și întoarcă scaunele.

Vocea României le-a adus telespectatorilor un spectacol în care energia s-a împletit perfect cu emoția și cu suspansul. Muzica a răsunat în platou, concurenții au dat totul și au impresionat antrenorii cu vocile lor, iar scena a vibrat pe ritmurile melodiile interpretate de ei.

Tudor, Irina, Andra și Smiley s-au bucurat de reprezentațiile participanților, au avut reacții și replici savuroase și și-au făcut declarații de iubire. La finalul unei seri pline de dinamism, încă opt concurenți au reușit să întoarcă scaunele și să ocupe câte un loc într-una dintre cele patru echipe și astfel să continue competiția.    

Tânăra din Moldova, Odri Bârcă, i-a uimit pe antrenori cu vocea sa. Ea interpretat piesa „Issues” a cântăreței Julia Michaels și a reușit să întoarcă toate scaunele.

„Să fii în scaunul ăsta, e al naibii de ușor, să fii unde ești tu acum, e foarte greu și să cânți cum ai cântat tu”, a menționat Tudor Chirilă.

În același timp, Smiley a menționat că și-ar dori foarte mult ca Odri Bârcă să facă parte din echipa sa.

Cu toate acestea, tânăra a ales să meargă în echipa Irinei Rimes.

Două voci la Andra: Nicoleta Oancea și Renate Grad, două la Smiley: Sorina Bică și Lavinia Rusu, două la Tudor: Daria Tănasă și Cristian Alexa, și tot două și la Irina: Eduard Malareu și Odri Bârcă.

Lasă un comentariu