Evenimentul zilei

Dum05262019

ActualizatMie, 15 Mai 2013 12pm

Back Sunteți aici:Special Viata Un PREZENTATOR de la ANTENA a vrut să se SINUCIDĂ. SINISTRA decizie, după ce a fost ABUZAT. Cum a scăpat din ghearele MORȚII

Un PREZENTATOR de la ANTENA a vrut să se SINUCIDĂ. SINISTRA decizie, după ce a fost ABUZAT. Cum a scăpat din ghearele MORȚII

08 Octombrie 2018 - 

Răzvan Botezatu, un prezentator cunoscut de la Antena Stars, a vrut să se sinucidă. Acesta a povestit momentele negre prin care a trecut când era doar un copil.
O persoană apropiată de Răzvan Botezatu, prezentator la Antena Stars, a făcut mărturisiri pentru CANCAN. Potrivit spuselor acesteia, după ce părinții lui Răzvan s-au despărțit și mama acestuia a plecat să muncească în străinătate, vedeta ar fi suferit o depresie și a încercat să se sinucidă cu un pumn de pastile.

„Pentru că tatăl lui Răzvan avea probleme cu alcoolul și devenea destul de violent, mama acestuia a luat decizia să se despartă și a trebuit să se descurce singură cu cei trei copii, cu Răzvan și cele două surori ale lui. Pentru că în țară îi era foarte greu să se descurce cu cei trei, mama lui a decis să plece din țară și să lucreze în străinătate pentru a le oferi acestora un trai cât se poate de decent.
La scurt timp după ce mama lui a plecat din țară, Răzvan a căzut în depresie. De dorul mamei, Răzvan a încercat să se sinucidă. A luat un pumn de pastile de la bunica lui și a fost găsit inconștient, în pat. A fost dus de urgență la spital și cu greu medicii l-au putut salva. A stat mai bine de două zile în comă”, a declarat un apropiat al lui Răzvan.
Un prieten din anturajul lui Răzvan Botezatu a dezvăluit în cadrul unui interviu drama fără margini de care a avut parte tânărul prezentator. Conform sursei citate, la vârsta de 10 ani, Răzvan ar fi fost abuzat sexual de doi băieți, care veniseră să-i vândă o pisică.


Lasă un comentariu